Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 11:16

Μιχάλης: Όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του αγώνα

Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες όσον αφορά το θεσμό του πρωταθλήματος θα επιδιώξει η Θύελλα Καμαρίου στον αγώνα με τους Αγιους Αναργυρους.

Ο Κώστας Μιχάλης που δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Σιμιτσή και Αρβανίτη, καταστρώνει τα πλάνα του γνωρίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν για να φτάσει στη νίκη.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε όπου και τόνισε

''Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Πρέπει οπωσδήποτε να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα. Τα παιχνίδια που έχουν απομείνει είναι λίγα και οι βαθμοί πολύτιμοι. Δεν υπάρχουν περιθώρια για να χάνεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα γνωρίζουμε τη δυναμική της έδρας της αντίπαλης ομάδας αλλά και την πολύ καλή πορεία που διαγράφει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Τη σεβόμαστε την ομάδα των Αγιων Αναργυρων, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε έναν τελικό ο οποίος θα μας δώσει βαθμό ή βαθμούς προκειμένου να δούμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Όλοι στην ομάδα έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του αγώνα και δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι με στόχο να πάρουμε κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares