Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 02:07

Πυρ και μανία με τη διαιτησία στον Άρη Σύρου, έξαλλος ο Λευτέρης Λαζαρίνος!

Έξαλλοι με τη διαιτησία που είχαν στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Ερμούπολης για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων είναι στον Άρη Σύρου.

Οι άνθρωποι του “κιτρινόμαυρου” συλλόγου θεωρούν τους Άγγελο Σαμοθράκη και Σταύρο Ρούσσο υπαίτιους για την ήττα της ομάδας τους το απόγευμα του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου και πως με τα σφυρίγματά τους σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα που τους αδικεί παράφορα.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του προπονητή του Άρη, του Λευτέρη Λαζαρίνου στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά: «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΑΟ Ερμούπολης και στον προπονητή τους, τον Ανδρέα Μαύρο για τη νίκη τους που τους δίνει μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ. Αυτή η νίκη, όμως, είναι κάλπικη! Οι διαιτητές …έκλεψαν μια μεγάλη νίκη του Άρη Σύρου. Οι Σαμοθράκης και Ρούσσος δεν σεβάστηκαν τον κόπο και τον ιδρώτα τόσο τον δικό μου, όσο και των παιδιών μου. Ντροπή τους».

Εν συνεχεία, ο νεαρός τεχνικός του Άρη, κοινοποίησε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

Lazarinosiyutrefwe_c6cfa.png

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares