Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 16:14

Καραγιαννόπουλος: «Καταδικασμένοι» να κάνουμε το απόλυτο στα τρια τελευταία ματς

Η νίκη που ήρθε με ανατροπή απέναντι στο Νηρέα Πάρου τόνωσε την αυτοπεποίθηση της ομάδας του Παμμηλιακού με την προσοχή όλων στο στρατόπεδο των κόκκινων να στρέφεται στο ματς του Σαββάτου καθώς στις 15.30, το συγκρότημα του Χρήστου Καραγιαννόπουλου υποδέχεται τον ΑΠΣ Κύθνου.

Ο νεαρός προπονητής όπως και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι εφόσον στα τρία ματς που απομένουν γίνει το 3Χ3 τότε ο Παμμηλιακός, με συνδυασμό αποτελεσμάτων βέβαια θα έχει πολλές πιθανότητες να περάσει ως δεύτερος αφού ο ΑΟ Πάρου έχει να αγωνιστεί το Σάββατο στην Παροικιά με τον Αστέρα Μαρμάρων και στο τελευταίο ματς εκτός έδρας με τον ΑΟ Σερίφου.

Πάντως, σπουδαίο ρόλο θα παίξει η απόφαση που θα παρθεί για την τύχη του αγώνα ανάμεσα στον ΑΟ Σερίφου και τον Παμμηλιακό από την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο Χρήστος Καραγιαννόπουλος αναφερόμενος στο ματς τόνισε

"Είμαστε "καταδικασμένοι" στα τρία ματς που ακολουθούν με Κύθνο με Μάρπησα και με Αστέρα Μαρμάρων να κάνουμε το απόλυτο και να περιμένουμε την απόφαση για το ματς με την Σέριφο για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε θέση μέσα στη δυάδα..Το ματς λοιπόν τώρα με την Κύθνο είναι δύσκολο και δεν πρέπει να μας ξεγελάσει η θεση του ΑΠΣ Κύθνου διότι είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα η οποία βασίζεται στο αμυντικό παιχνίδι και αν δεν μπορέσεις να “ξεκλειδώσεις” γρήγορα την άμυνά της και να πετύχεις κάποιο γκολ τότε μπορεί να έχουμε πρόβλημα. Παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι μετά και την νίκη με τον Νηρέα δείξαμε ότι είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση έχουμε και καλή ψυχολογία και θα κερδίσουμε το παιχνίδι".

Αμφίβολος για το ματς είναι ο τερματοφύλακας, Μιχάλης Ανυφαντάκης και οι τραυματίες Σταμάτης Σίδερης και Αντώνης Μαυρογιάννης. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares