Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 13:36

Γιώργος Ρούσσος: Όμορφο ποδόσφαιρο μέχρι το τέλος

Από μωρό παιδί έχει συνδέσει το όνομα του με την πορεία του ΑΜΕΣ Νηρέα.

Κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Δ' Εθνική έχοντας συμπαίκτη τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο που αποτελεί μέλος της ομάδας και τώρα και προπονητή το Νίκο Μοστράτο, έπαιξε σε εθνικό πρωτάθλημα χωρίς να καταφέρει να πανηγυρίσει την σωτηρία με την Παριανή ομάδα, και γενικά αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που πλέον έχει ωριμάσει και αποτελεί από τους πιο έμπειρους που βρίσκονται στο ρόστερ των ''κιτρινόμαυρων''.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ρούσσο η απόδοση του οποίου παίζει πάντα καθοριστικό ρόλο στην έκβαση των αποτελεσμάτων για το Νηρέα.

Ο ίδιος με την προσωπικότητα του μπορει να παρασύρει τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και να τους δώσει το κίνητρο ώστε να έχουν υψηλές φιλοδοξίες.

sinenteuxis-2_5f0da.jpg

Το σημαντικότερο στοιχείο ωστόσο που χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι ότι αποτελεί το πρόσωπο που δεν έχει χάσει ούτε μια προπόνηση, παρότι είναι ερασιτέχνης και οι επαγγελματικές του δραστηριότητες αρκετές. 

Φέτος πραγματοποιεί αρκετά καλό πρωτάθλημα όντας από τους συντελεστές στην πορεία του Νηρέα.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον μεσοεπιθετικό της ομάδας που αναφέρθηκε στο ματς που ακολουθεί με τον ΑΟ Σερίφου λέγοντας 

"Εμείς θα κοιτάξουμε να προπονηθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και να πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην γενικότερη πορεία της ομάδας του υπογραμμίζοντας: "Η πορεία της ομάδας μας είναι ανοδική , προσπαθούμε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και θα συνεχίσουμε έτσι".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares