Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 22:00

Βαζαίος Πετρόπουλος: Η αγάπη μου για τον Αστέρα Μαρμάρων δεν θα σταματήσει

Φέτος η προσπάθεια που καταβάλει ο ίδιος δείχνει να αποφέρει καρπούς αφού η ομάδα της καρδιάς του, ο Αστέρας Μαρμάρων βρίσκεται πολύ κοντά στην είσοδο του στην β' φάση του πρωταθλήματος ΕΠΣ Κυκλάδων ''Blue Star Ferries'' εφόσον σημειώσει θετικά αποτελέσματα και τερματίσει στην 3η θέση.

Ο λόγος για τον ισχυρό άνδρα της Παριανής ομάδας, Βαζαίο Πετρόπουλο, ο οποίος πήρε μια ομάδα από το μηδέν και έχει κατορθώσει να την κάνει πρωταγωνίστρια στον 2ο όμιλο.

Τέταρτη θέση με ματς περισσότερο από τον Παμμηλιακό που βρίσκεται στην 3η θέση, ωστόσο, το γεγονός ότι εκκρεμεί η αναμέτρηση του ΑΟ Σερίφου με τον Παμμηλιακό δίνει τη δυνατότητα στην Παριανή ομάδα να ελπίζει στην επίτευξη του μεγάλου στόχου που αποτελεί η είσοδος στην τριάδα του 2ου ομίλου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, μίλησε, στο sportcyclades.gr για την προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα του λέγοντας:

"Η προσπάθεια είναι συλλογική απ οτι καταλαβαίνεται γιατί ένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Εφόσον υπάρχει ταύτιση απόψεων όλα μπορούν να γίνουν σε μια ομάδα ανθρώπων. Έχουν προσπαθήσει και οι παίκτες βέβαια αφού έχει έρθει νέο... αίμα στην ομάδα, όπως και ο προπονητής που κάνει εξαιρετική δουλειά και καταφέρνει να εμψυχώνει τα παιδιά στα παιχνίδια. Από την πλευρά μου προσπαθώ να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ και θέλω να πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας''.

Για το ματς με τον ΑΟ Πάρου υπογράμμισε:

"Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον ΑΟ Πάρου. Πιστεύω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις. Έχουμε δύσκολη αποστολή αλλά υπάρχει η θέληση και μέσα μας το πιστεύουμε".

Ερωτηθείς εάν πίστευε πριν από την έναρξη της σεζόν στην πορεία της ομάδας του, ο κ. Πετρόπουλος υπογράμμισε:

"Στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπήρχε σαν σκέψη. Δηλαδή επιθυμούσαμε να έχουμε μια ανάλογη πορεία. Κάπου στραβοπατήσαμε βέβαια, αλλά ορθοποδήσαμε και η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Η αγάπη για την ομάδα πάντως που δείχνουν τα παιδιά είναι άξια θαυμασμού''.

Για τα μελλοντικά του σχέδια, ο γνωστός επιχειρηματίας υποστήριξε: "Απ' ότι φαίνεται θα πάμε στα μπαράζ ανόδου. Εάν τα καταφέρουμε θα είμαι υποστηρικτής της ομάδας, δηλαδή θα είμαι δίπλα στο σύλλογο σε ό,τι χρειαστεί. Αλλά ακόμη και σε αντίθετη περίπτωση δεν θα σταματήσει η αγάπη μου για το σύλλογο. Εμείς θα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Άλλωστε το ποδόσφαιρο στην Πάρο δεν είναι επαγγελματικό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά να μην υπάρχουν τραυματισμοί και να πετύχουμε τους στόχους μας''. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares