Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 15:55

Αντώνης Στράκας: "Ανταγωνιστική η παρουσία του ΑΣ Ίου στο φετινό πρωτάθλημα"

Στα τελευταία παιχνίδια ο ΑΣ Ίου τήρησε την υπόσχεση που είχαν δώσει τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, δηλαδή ότι το... νέο αίμα θα έπαιρνε όσες περισσότερες ευκαιρίες ήταν δυνατό στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Κυκλάδων προκειμένου στα επόμενα χρόνια η ομάδα να στελεχώνεται κατ' αποκλειστικότητα από Νιώτες παίκτες.

Ο Αντώνης Στράκας όχι απλά πήρε ευκαιρίες τις οποίες εκμεταλλεύτηκε, αλλά αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος στην βασική ενδεκάδα έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή, Θοδωρή Καραβά.

Ο νεαρός μπακ που πέτυχε το νικητήριο γκολ στον αγώνα με τον ΑΟ Καρτεράδου την προηγούμενη αγωνιστική μέσω δηλώσεων του αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας: "Ήταν ένας δυνατός αγώνας . Παρόλο που είχαμε πολλές απουσίες καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς".

Για την παρουσία του ίδιου στο φετινό πρωτάθλημα, ο Αντώνης Στράκας είπε: "Προσπαθώ όπως και οι συμπαίκτες μου να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θεωρώ ότι είχαμε ανταγωνιστική εικόνα στα περισσότερα ματς παρότι αρκετές φορές η διαιτησία μας πήγε κόντρα". 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares