Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 14:57

Καραγιαννόπουλος: Ας κερδίσει ο καλύτερος

Μετά την ισοπαλία με τον Μαρπησσαϊκό, ο Παμμηλιακός καλείται να σηκώσει κεφάλι και να κάνει το χρέος του στα Μάρμαρα την Κυριακή παρουσιάζοντας δηλαδή ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Η 3η θέση βρίσκεται αποκλειστικά... στα πόδια των παικτών του Χρήστου Καραγιαννόπουλου αφού σε περίπτωση νίκης κόντρα στον Αστέρα, ακομη και αν ο Νηρέας κάνει το 2Χ2, τότε η ομάδα της Μήλου θα πάρει το εισιτήριο της 3ης θέσης αφού έχει προβάδισμα στην ισοβαθμία.

Πάντως, τα προβλήματα δεν λείπουν αφού οι ''κόκκινοι'' θα ταξιδέψουν στην Πάρο χωρίς τους Αννυφαντάκη, Ηλία Κυρίτση, Σταμάτη και Αργύρη Σίδερη λόγω τραυματισμών.

Ο προπονητής, κ. Καραγιαννόπουλος αναφερόμενος στον τελευταίο αγώνα που αφορά τον 2ο όμιλο δήλωσε

"Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο διότι ο αντίπαλος έχει πολύ έμπειρους παίχτες και φυσικά βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ψυχολογία μετά τα τελευταία αποτελέσματα παίζοντας και εντός έδρας. Εμείς όμως σαν ομάδα έχουμε την ποιότητα και τους παίχτες για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Παρ' όλες τις απουσίες που θα έχουμε και θα πάμε στην Πάρο να διεκδικήσουμε την νίκη. Ελπίζω να γίνει ενα πολύ ωραίο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares