Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 11:25

Τριανταφυλλάκος: Κύριο μέλημα μας να τροφοδοτούμε την α' ομάδα με νεαρά παιδιά

Ως κύριο μέλημα του, ο ΑΟ Πάρου θα πρέπει να έχει την εκμετάλλευση των ακαδημιών του, υπό τις κατάλληλες βέβαια προϋποθέσεις.

Άλλωστε, το ταλέντο στο νησί της Πάρου όσον αφορά τους αθλητές που ασχολούνται με το κορυφαίο άθλημα στον πλανήτη περισσεύει και πάνω εκεί θα πρέπει να πατήσουν οι ιθύνοντες των ποδοσφαιρικών συλλόγων.

Ο ΑΟ Πάρου επιδιώκει όσο περνούν τα χρόνια να κάνει βήματα προόδου έχοντας ως στόχο η α' ομάδα να τροφοδοτείται με παίκτες από τις υποδομές.

Ένας από τους ανθρώπους που έχει αναλάβει να τρέξει το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ο Δημήτρης Τριανταφυλλάκος.

Ο έμπειρος κόουτς με καταγωγή από το Μαρκόπουλο μίλησε στο sportcyclades.gr για την προσπάθεια που γίνονται φέτος στις υποδομές της ομάδας λέγοντας:

''Νομίζω ότι η προσπάθεια την προηγούμενων ετών συνεχίζεται. Όλα τα τμήματα της ομάδας Κ12, Κ14, Κ16 και Κ18 είναι εντός των πρωταθλημάτων που έχουμε δηλώσει συμμετοχή και διεκδικούν προκρίσεις στα Fina Four. Γίνεται πολύ καλή δουλειά απ' όλους τους προπονητές. Υπάρχει επικοινωνία πλήρης και με τον κ. Γαβαλά που βρίσκεται στην α' ομάδα και με τους ανθρώπους της διοίκησης να είναι κοντά πάντα στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος αποτελεί η α' ομάδα να τροφοδοτείται με παίκτες από τις υποδομές και αυτό το έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια.

Άλλωστε, αυτό είναι το κύριο μέλημα του συλλόγου, δηλαδή να απαρτίζεται η α' ομάδα, από παίκτες γηγενείς''.

Ερωτηθείς εάν απώτερος σκοπός αποτελεί οι προκρίσεις σε Final Four και οι διακρίσεις για τον ΑΟ Πάρου, ο κ. Τριανταφυλλάκος είπε:

''Νομίζω ότι δεν είναι ο σκοπός να φτάσεις στην κορυφή, αλλά η δουλειά που κάνεις όλο αυτό το διάστημα να φανεί. Τα παιδιά πρέπει να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο και όποιος είναι καλύτερος και πιο τυχερός να φτάσει στην κορυφή. Αλλά εμείς θέλουμε τα παιδιά να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο. Όλοι μέσα μας θέλουμε να φτάνουμε στην κορυφή αλλά μέσα από σωστή δουλειά που θα γίνει απ' όλους μας''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares