Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 20:56

Πιπέρης Ηλιού: Περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του ΑΠΣ Κύθνου

Την προηγούμενη Κυριακή με το δικό του τερμα ο ΑΠΣ Κύθνου έφτασε στην 4η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα κλείνοντας ιδανικά τη σεζόν αφού επικράτησε με 1-0 του Νηρέα.

Ο Πιπέρης Ηλιου αποτελεί έναν από τους πιστούς στρατιώτες της ομάδας και μίλησε στο sportcyclades.gr για την εικόνα που παρουσίασε ο ΑΠΣ Κύθνου στο φετινό πρωτάθλημα λέγοντας

"Κατ' αρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνολική στήριξη σας τα τελευταία δυο χρόνια και αναφέρομαι σε εσάς προσωπικά και στον κ. Μάκαρη αλλά και στο sportcyclades.gr. Για εμάς ολοκληρώνεται με ιδανικό τρόπο μια δύσκολη και επίπονη ποδοσφαιρική σεζόν με τη νίκη επί του Νηρέα όπου παίκτες, προπονητής και διοίκηση κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η ομάδα μας παιχνίδι με παιχνίδι να γίνεται καλύτερη. Στο τελευταίο ματς θεωρώ πως με κατάθεση ψυχής και με ωραίο ποδόσφαιρο καταφέραμε να δώσουμε χαρά στους φίλους της ομάδας μας και σε όλους τους κατοίκους της Κύθνου. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος και όλοι είμαστε προσηλωμένοι σε αυτόν που δεν είναι άλλος από την υλοποίηση του γηπέδου του ΑΠΣ Κύθνου στο Μέριχα της Κύθνου. Ένα όνειρο που το κυνηγάμε τα τελευταία δυο χρόνια με όλες μας τις δυνάμεις και κλείνω με μια φράση ότι: Δηλώνω υπερήφανος που αποτελώ μέλος της ομάδας αυτής. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή κ. Κονιδάρη τον πρόεδρο, Γιώργο Λαρεντζάκη και όλα τα παιδιά της διοίκησης που πλαισιώνουν αυτή την προσπάθεια. Ο ΑΠΣ Κύθνου αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια που στα δύσκολα παραμένει ενωμένη και ατενίζει το μέλλον με περίσσια αισιοδοξία. Τα καλύτερα έρχονται, να είστε πάντα καλά".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares