Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 18:33

Νίκος Μοστράτος: Φέτος ο Νηρέας έκανε βήματα προόδου

Ζητούμενο για την ομάδα του ΑΜΕΣ Νηρέα τη φετινή σεζόν ήταν να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα αποτελούνταν από Παριανούς παίκτες και θα εμφάνιζε ανταγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Βήματα προόδου έγιναν, αφού οι ''κιτρινόμαυροι'' κυρίως στον α' γύρο απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο παρά το νεαρό μέσο όρο ηλικίας του έμψυχο δυναμικού, γεγονός που ικανοποίησε σε γενικές γραμμές διοίκηση και τεχνικό επιτελείο.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε ο προπονητής, Νίκος Μοστράτος, ο οποίος με τη λήξη του αγώνα με τον Μαρπησσαϊκό υπογράμμισε

'''Δεν τελειώνουμε όπως θα θέλαμε το πρωτάθλημα. Σίγουρα η εικόνα δεν είναι καλή των τελευταίων αγωνιστικών. "Πληρώνουμε" την κούραση των παιδιών από πολλές υποχρεώσεις (Κ16, Σχολικά πρωταθλήματα) και τις ελλείψεις που είχαμε από τραυματισμούς και διάφορες αποχωρήσεις παικτών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στα τελευταία δυο ματς δεν είχαμε τους δυο βασικούς στόπερ όμως προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Φέτος σε γενικές γραμμές λειτούργησε ο σύλλογος, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο όμως η απειρία και κάποιες συγκυρίες έπαιξαν ρόλο στο γεγονός ότι χάσαμε βαθμούς ενώ στο τέλος βγήκε η κούραση και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι έγιναν βήματα προόδου και θεωρώ ότι βάσει της συνολικής παρουσίας μας σαν ομάδα δικαιούμασταν την 4η θέση στον 2ο όμιλο''.

Όσον αφορά τη συνέχεια για την ομάδα της Πάρου, θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από τους αγώνες κατάταξης με τις ομάδες που τερμάτισαν στην 5η θέση από τους άλλους δυο ομίλους, η ομάδα της Πάρου, θα συνεχίσει τις προπονήσεις για τον επόμενο μήνα αφού το διάστημα μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν είναι μεγάλο και η μεγάλη αποχή από τις προπονήσεις δεν θα ωφελήσει κανέναν στο σύλλογο. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares