Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 18:29

Γιώργος Φώσκολος: Είναι τα φαβορί, αλλά... πάμε να τους το πάρουμε!

Ρεπό έβγαλε η κληρωτίδα για τον ΑΟ Σύρου στη Β΄φάση του πρωταθλήματος, με τον Νίκο Βουτσίνο και τους παίκτες του να υποχρεώνονται σε μία ακόμη βδομάδα προσμονής προκειμένου να ριχτούν στη μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Γιώργος Φώσκολος εκπροσώπησε τον ‘’ιστορικό’’ στην σημερινή κλήρωση, με τον ίδιο, σε δηλώσεις του στο sportcyclades.gr, να την χαρακτηρίζει ικανοποιητική:

«Παρόλο που όλες οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους πιστεύω ότι η κλήρωση για εμάς είναι ικανοποιητική, καθώς είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε την τελευταία αγωνιστική την Άνω Μερά στην έδρα μας και αυτό υπο προϋποθέσει μπορεί να είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει το ένα εισιτήριο του τελικού», είπε ο Γιώργος Φώσκολος, που συνέχισε υπογραμμίζοντας για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη που έχει στην δική του ομάδα:

«Εγώ από την δική μου πλευρά θέλω να τονίσω για ακόμη μια φορά ότι, έχω μεγάλη πίστη και εμπιστοσύνη στο τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες μου, πιστεύω ότι ο ΑΟ Σύρου δεν διαθέτει το μπάτζετ των άλλων ομάδων, αλλά διαθέτει ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση που ξέρουν να κατακτούν τρόπαια».

Όσο αφορά το μήνυμα του προς τον κόσμο της ομάδας, τόνισε:

«Όπως είπα οι άλλες ομάδες έχουν μεγαλύτερα μπάτζετ, άρα και τον τίτλο των φαβορί. Εμείς Θέλουμε στα μπαράζ ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Σύρου να σταθεί στο πλάι των παιδιών και να βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Είμαι σίγουρος ότι το ανανεωμένο και ιστορικό γήπεδο της Ερμούπολης θα γνωρίσει μεγάλες στιγμές».

Τι θα πείτε στους ποδοσφαιριστές σας σήμερα, που μάθατε την κλήρωση;

«Μάγκες πάμε να τους το πάρουμε»…

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares