Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 20:13

Μιχάλης Αγγελής: H αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Το στίγμα του για την κλήρωση της β' φάσης του πρωταθλήματος ΕΠΣ Κυκλάδων έδωσε ο πρόεδρος του Πανναξιακού, Μιχάλης Αγγελής.

Ο γνωστός παράγοντας αφού έκανε ειδική αναφορά στην ιδανική εκκίνηση που που θα πρέπει να πραγματοποιήσει η ομάδα του ώστε να πάρει κεφάλι από την 1η αγωνιστική στον όμιλο, στάθηκε στην παρουσία του κόσμου που θα αποτελέσει το 12ο παίκτη της ομάδας του.

Το σχόλιο του:

"Σημαντικό ρόλο παίζει το ξεκίνημα αφού η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Στην προκειμένη περίπτωση εφόσον παίζουμε πρώτο ματς με τον Πύργο και έχουμε το πλεονέκτημα των δυο πόντων είναι σημαντικό να κερδίσουμε για να πάρουμε προβάδισμα πέντε βαθμών. Πιστεύω ότι ο Πύργος θα διεκδικήσει την πρώτη θέση μαζί με εμάς. Όλες οι ομάδες όμως είναι αξιόλογες και θα έχει ενδιαφέρον η β' φάση. Εμείς με σοβαρότητα θα αντιμετωπίσουμε όλα τα ματς ώστε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στον τελικό. Ωστόσο θέλω να τονίσω ότι υπάρχει μεγάλη αγωνιστική αποχή για όλες τις ομάδες και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο''.

Τι μήνυμα έχετε να στείλετε στον κόσμο;

"Θέλω να εκφράσω ένα μικρό παράπονο γιατί η στήριξη στην α' φάση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας το Σάββατο, αφού ξέρουμε ότι είναι ενεργός και ευελπιστούμε η παρουσία του να είναι δυναμική".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares