Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 20:48

Ράμπιας: Φαβορί ο Πανναξιακός, αλλά εμείς θα παλέψουμε σε όλα τα ματς

Ο ΑΟ Σερίφου, φώναξε το βροντερό παρόν και έστω και στο νήμα δήλωσε τη συμμετοχή του στην Β΄φάση του πρωταθλήματος, προσθέτοντας ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του με την 2η συνεχόμενη συμμετοχή στους αγώνες που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή Κυκλάδων.

Ο κόουτς των Σεριφιωτών, Γιάννης Ράμπιας, ερωτώμενος για τον όμιλο και την κλήρωση, δήλωσε στο sportcyclades:

«Πιστεύω ότι στον όμιλο που είμαστε όλα είναι πιθανά…  μπορούμε πιστεύω να φανούμε ανταγωνιστικοί, τόσο  με τον Πύργο, όσο και με τον ΑΟ Πάρου. Για εμένα ο Πανναξιακός είναι το φαβορί του ομίλου χωρίς αυτό όμως σημαίνει ότι εμείς δεν θα παλέψουμε στα μεταξύ μας παιχνίδια».

Σχετικά με το προβάδισμα των δύο βαθμών, αλλά και για το ματς της πρεμιέρας απέναντι στον ΑΟ Πάρου, ο Γιάννης Ράμπιας, επισήμανε:

«Είναι σίγουρα θετικό προβάδισμα των 2 βαθμών για εμάς και θα πρέπει να το κρατήσουμε παίζοντας σε μία δύσκολη έδρα στο πρώτο ματς. Αυτά τα παιχνίδια θα είναι εντελώς διαφορετικά. Θεωρώ ότι ο ΑΟ Πάρου θα είναι πιο δυνατός στα μπαράζ, αλλά και εμείς από την πλευρά μα θα πάμε για ότι καλύτερο».

Αναφορικά με την αναστάτωση που δημιουργήθηκε και την απόφαση της τελευταίας στιγμής για τη συμμετοχή στη Β΄φάση, ο κόουτς του ΑΟΣ, είπε:

«Δεν θα μας επηρεάσει ότι δηλώσαμε την τελευταία  στιγμή , παρόλο ότι είχαμε επαναπαυτεί ότι δεν θα συμμετάσχουμε. όμως το ενδιαφέρον και η όρεξη για ποδόσφαιρο των παιδιών μας ώθησε να κάνουμε αυτό το βήμα».

Τέλος, οι δυσκολίες και το μήνυμα που έστειλε μέσω του S.C. ο Γιάννης Ράμπιας έχουν ως εξής:

 «Τα ταξίδια μπορεί να είναι δύσκολα αλλά εμείς έχουμε μάθει στα δύσκολα και δεν θα μας επηρεάσουν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένει το οικονομικό για εμάς. Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι ζητάμε από όλους να είναι επιεικείς με την ομάδα από τη στιγμή που έχει φτάσει σε αυτό στο σημείο, όπου πλέον η δυναμικότητα των ομάδων είναι πολύ μεγαλύτερη από την κανονική διάρκεια... Ο ΑΟ Σερίφου πάει στην επόμενη φάση για τη συμμετοχή και να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον έχει στηρίξει. Επίσης είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς ώστε  να τεστάρουμε ποιο είναι το ταβάνι μας, καθώς, αν όλα πάνε καλά του χρόνου θα είμαστε στην Α΄κατηγορία».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares