Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 12:51

Φώτης Παπαπαναγής: Στόχος το απόλυτο στα ματς που απομένουν

Ο Φώτης Παπαπαναγής αποτελεί από χθες το νέο προπονητή της Άνω Μεράς μετά τους Χρήστο Πελέκη, Κώστα Συριανό και Πέτρο Ξανθόπουλο.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας ανέλυσε τους λόγους που είπε το "ναι" στην πρόταση της διοίκησης υπογραμμίζοντας ότι θα ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι και ότι από εδώ και στο εξής η ομάδα πρέπει να κάνει το απόλυτο.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

"Κατ' αρχήν ήμουν εδώ από πριν. Οι άνθρωποι οι περισσότεροι είναι φίλοι μου από την προηγούμενη μου παρουσία στο νησί και από τη στιγμή που βρίσκομαι εδώ δέχτηκα να βοηθήσω.

Αναλαμβάνω μια κατάσταση ιδιαίτερη αφού ουσιαστικά θα παραμείνω για λίγα παιχνίδια.

Στο ψυχολογικό κομμάτι θα ρίξουμε το μεγαλύτερο βάρος. Αγωνιστικά δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα αλλά θα λειτουργήσουμε κάτω από ένα πλάνο.

Όσον αφορά το προηγούμενο ματς, φυσικά από την εμφάνιση της ομάδας δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Είχαμε τρεις κλασσικές ευκαιρίες, ο αντίπαλος καμία και χάσαμε και από μια στατική φάση. Από εκεί και πέρα πλέον ξεκινάμε από την αρχή αφού δεν έχει χαθεί τίποτα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στα τρια ματς το απόλυτο. Έχω παρακολουθήσει τις άλλες δυο ομάδες και τα ματς θα κριθούν στις λεπτομέρειες και στην προσωπική ημέρα που θα βρίσκονται οι παίκτες και στο ποια ομάδα θα σηκώσει το βάρος ψυχολογικά της κρισιμότητας των αγώνων. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares