Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 19:06

Παναγιώτης Κακαλιάς στο “SC”: Με κέρδισε η προσέγγιση της διοίκησης του ΑΠΑΣ

Η σωστή προσέγγιση των ανθρώπων του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” ήταν σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κακαλιά ο λόγος που είπε το “ναι” στην πρόταση των Απεραθειτών για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της ορεινής Νάξου.

Λίγα λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΑΠΑΣ, το “SportCyclades” και ο συνεργάτης μας από την Αθήνα, ο Ιωάννης Νοταράς ήρθε σε επικοινωνία με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος δήλωσε αποκλειστικά:

«Η προσέγγιση των διοικούντων του συλλόγου ήταν πολύ καλή. Η πρότασή τους με τιμάει. Από τη στιγμή που ένιωσα ασφαλής στις εγγυήσεις που μου έδωσαν, η ομάδα της Νάξου αποτελεί για εμένα μία πολύ καλή προοπτική για το μέλλον της προπονητικής μου καριέρας».

Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο άγνωστη δεν είναι η Νάξος για τον Κακαλιά. Κι αυτό διότι ο έμπειρος προπονητής, ήταν στον πάγκο του Άρη Πετρούπολης την πρώτη σεζόν που ο Πανναξιακός ήταν στην Γ’ εθνική και εκείνη τη σεζόν ο Άρης κατέκτησε την 4η θέση του 2ου του Νοτίου ομίλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κακαλιάς θα μεταβεί στο νησί της Αριάδνης την προσεχή Παρασκευή (29/3), όπου θα μείνει το τριήμερο για να γνωριστεί με τους νέους του παίκτες, καθώς και με τους νέους του συνεργάτες, τον Παναγιώτη Αθανασιάδη και Μάριο Ονάσογλου.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares