Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 23:26

Πανθηραϊκός: Προφανώς ο κ. Μπακογιάννης αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης [vid]

Επίσημη ανακοίνωση μέσα από την οποία καυτηριάζει την διαιτησία του κ. Μπακογιάννη στο παιχνίδι με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη εξέδωσε ο Πανθηραϊκός.

Η ομάδα της Σαντορίνης, στηλιτεύει ιδιαίτερα τη φάση από την οποία προήλθε το 2-1 της νίκης του Αιολικού, όπου υπάρχει δεύτερη μπάλα που έχει εισέλθει στο γήπεδο, με τον ρέφερι να μην διακόπτει ως όφειλε το παιχνίδι.

Δείτε την ανακοίνωση και το βίντεο: 

Έχουμε φτάσει αισίως στις τελευταίες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να συμπληρώνει πλέον τρία χρόνια παρουσίας στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής.

Στα τρία αυτά χρόνια, παρά το γεγονός ότι σε αρκετούς αγώνες υπέστη καθοριστικές αδικίες από τις αποφάσεις των διαιτητών, ο Πανθηραϊκός επέλεξε να βελτιώσει μόνος του τις αδυναμίες του και να μην ασχοληθεί ποτέ με τον παράγοντα «διαιτησία» ούτε να προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις(με εξαίρεση το αλήστου μνήμης αγώνα με τον Εργοτέλη).

Αυτό που έγινε όμως σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο. Με το σκορ στο 1-1, και κατά την εκδήλωση επίθεσης από την ομάδα του Αιολικού, μια δεύτερη μπάλα εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο, και στην εξέλιξη της φάσης ο Αιολικός πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Το παράδοξο είναι ότι η φάση αυτή εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του διαιτητή κ. Μπακογιάννη, ο οποίος δεν διέκοψε ως έπρεπε τον αγώνα. Προφανώς ο κ. Μπακογιάννης αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα όρασης, αφού λίγα λεπτά νωρίτερα δεν είχε δει ούτε το πέναλτι στην καθαρή ανατροπή του Χουζούρη.

Ας αφήσουμε όμως το βίντεο να μιλήσει από μόνο του

 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares