Η απάντηση του Ειρηναίου Φρέρη στον Γιώργο Λεονταρίτη

  • Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Η απάντηση του Ειρηναίου Φρέρη στον Γιώργο Λεονταρίτη

Την απάντηση του στην επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Λεονταρίτη έδωσε στην δημοσιότητα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης.

uytytuedwu8io_0d8a9.jpg

Η επιστολή Λεονταρίτη:

Προσπερνώντας κάθε όριο ηθικής, ο γνωστός Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Κυκλάδων συνεχίζει να συκοφαντεί, να διαστρεβλώνει την αλήθεια και να διαδίδει ψέματα εις βάρος της Περιφερειακής Αρχής, αισθανόμενος πιθανότατα την υποχρέωση να ανταποδώσει στην παράταξη Γλυνού-Μαχαιρίδη-Μπενέτου την κομματική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ που «χρησιμοποίησε», προκειμένου να επανεκλεγεί οριακά στη θέση του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Δημοσιοποιώ, λοιπόν, τις ενέργειες, οι οποίες αποδεικνύουν ότι η Περιφερειακή Αρχή στήριξε το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, παρά το γεγονός ότι δεν έχει:

1) καμία θεσμική αρμοδιότητα στα αθλητικά ποδοσφαιρικά δρώμενα στον νομό (υπεύθυνη είναι η Ε.Π.Ο. και η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων),

2) καμία ευθύνη για την έλλειψη χρηματοδότησης των αθλητικών σωματείων (υπεύθυνη είναι η Ε.Π.Ο. και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) και

3) καμία ευθύνη για την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα περισσότερα γήπεδα των Κυκλάδων.

Η Περιφερειακή Αρχή, έχει χρηματοδοτήσει μέχρι και σήμερα με το ποσόν των 46.716,20 ευρώ την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, προκειμένου να διεξάγονται ετησίως τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα υποδομών στις Κυκλάδες (Κ-12, Κ-14, Κ-16, Κ-18), όπως άλλωστε και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων με επιστολή του στις 18/04/2018 (αρ. πρωτ. 345) αναφέρει τα εξής:

sdfsefse_35967.jpg

Διαπιστώνοντας την πλήρη αδιαφορία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, η οποία - προκειμένου να μην φέρει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση - ουδέποτε διεκδίκησε χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των γηπέδων ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προέβη στην σύναψη Προγραμματικών και Διαβαθμιδικών Συμβάσεων με Δήμους των Κυκλάδων, ώστε να κατασκευαστούν και να συντηρηθούν οκτώ (8) γήπεδα ποδοσφαίρου 11x11 (σε Κύθνο, Φιλώτι Νάξου, Χαλκί Νάξου, Αγερσανί Νάξου, Τήνο, Παροικιά Πάρου, Μάρπησσα Πάρου και Πάγο Σύρου), καθώς και πέντε (5) γήπεδα ποδοσφαίρου 5x5 (σε Κουφονήσι, Καμίνια Σύρου, Βάρη Σύρου, Κέα και Αμοργό).

Υλοποιώντας αυτό το πρόγραμμα, προϋπολογισμού άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ, στηρίζουμε το ποδόσφαιρο και με την νέα έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου οι νέοι των Κυκλάδων που ασχολούνται με το λαοφιλές άθλημα θα απολαμβάνουν σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με χλοοτάπητες τελευταίας γενιάς και ηλεκτροφωτισμό.

Επιπλέον, λειτουργώντας υποστηρικτικά, επί πέντε συναπτά έτηωη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έκανε δεκτά όλα τα αιτήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων για την παρέκκλιση των δρομολογίων των πλοίων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα Σωματεία στις μετακινήσεις, αιτήματα τα οποία μετέφερε η Περιφέρεια στο Υπουργείο Ναυτιλίας και τις εταιρείες.

Οι απαντήσεις που θα λαμβάνουν πλέον οι συκοφάντες, ψεύτες και λασπολόγοι θα είναι “καταπέλτης”. Η κοινωνία έχει αποφασίσει να πορευτεί με τους ανθρώπους “που κοιτούν κατάματα τον ήλιο” (Οδυσσέας Ελύτης) Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στήριξε και θα συνεχίσει να στηρίζει τον Αθλητισμό".

Πηγή: syrostoday

επιστροφή στην κορυφή

Ο ΑΟ Σύρου νίκησε σε φιλικό την Ελλάς Σύρου [pics]

Στο πρώτο τους φιλικό για τη νέα σεζόν, ΑΟ Σύρου...

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Πανθηραϊκός προκρίθηκε απέναντι στον ΟΦΙ [pics+vid]

Συνεχίζει να γράφει ιστορία παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Πανθηραϊκός - ΟΦ Ιεράπετρας Live Sreaming [ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ]

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το ΔΑΚ Νάξου τον αγώνα...

Πάτησαν... Νάξο Πανθηραϊκός και ΟΦ Ιεράπετρας [pics]

Πάτησαν Νάξο ΟΦ Ιεράπετρας και Πανθηραϊκός πριν από λίγο.

Τιμητική… ήττα για την Άνω Μερά από τον (δυο κατηγορίες πάνω) Απόλλωνα Σμύρνης

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα τεστ ασφυκτικής… πίεσης! Η...

Με όλα τα... διαθέσιμα "όπλα" ο Πανθηραϊκός στη Νάξο

Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία του Πανθηραϊκού για τον...

Φιλικό προπονητικό διπλό για Πανναξιακό και ΠΑΣ Νάξου

Το πρώτο φιλικό τεστ για Πανναξιακό και ΠΑΣ Νάξου πραγματοποιήθηκε...

ΟΦ Ιεράπετρας: Η αποστολη για το ματς με τον Πανθηραϊκό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦ Ιεράπετρας για τον αγώνα που...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (2)

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Πανθηραϊκός προκρίθηκε απέναντι στον ΟΦΙ [pics+vid]

Συνεχίζει να γράφει ιστορία παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Πανθηραϊκός - ΟΦ Ιεράπετρας Live Sreaming [ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ]

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το ΔΑΚ Νάξου τον αγώνα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Πανθηραϊκού...