Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 16:14

Παναγιώτης Χατζηαυγουστίδης: Ο στόχος επετεύχθη, μπορούμε και τον τίτλο

Με το τίτλο ενός εκ των φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στις Κορασίδες, η ΑΕ Σαντορίνης ρίχνεται αύριο στη μάχη, αντιμετωπίζοντας στον ημιτελικό του final4 τον ΑΟ Ερμούπολης.

Με θητεία σε ομάδες όπως οι: Απόλλων και Αρίων Πτολεμαΐδας, Ολιβάις Κοΐμπρα και Εσπερίδες (άνοδος στην Α1), ο κόουτς Παναγιώτης Χατζηαυγουστίδης έχει χτίσει ένα δυνατό σύνολο που κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ενώ είναι ο ίδιος που οδηγεί και την γυναικεία ομάδα του συλλόγου στις επιτυχίες, στοχεύοντας στην 1η θέση στις Κυκλάδες που θα δώσει απευθείας το εισιτήριο για την άνοδο στην Α2.

Με τοποθέτηση του, ο τεχνικός της ΑΕΣ, έθεσε την ομάδα του ως φαβορί, ενώ παράλληλα δήλωσε την βεβαιότητα για την επιτυχία της διοργάνωσης, κλείνοντας με την ευχή για αναβάθμιση στο Κυκλαδίτικο μπάσκετ:

«Θεωρώ ότι ο στόχος μας επετεύχθη και μόνο που φτάσαμε στο final4 και θεωρό ότι, εφόσον θα παίξουμε στην έδρα μας πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε η ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο.

Είμαι σίγουρος ότι η Σαντορίνη θα πραγματοποιήσει μία καλή διοργάνωση, αφού γνωρίζω ότι και στο παρελθόν έχει διοργανώσει από τα καλύτερα final4 στις Κυκλάδες.

Ερχόμενος από μία περιοχή όπως η Πτολεμαΐδα και έχοντας ζήσει πολλά με συμμετοχές σε υψηλό επίπεδο, εύχομαι και το επίπεδο του μπάσκετ στις στις Κυκλάδες να ανέβει ακόμη περισσότερο και να ασχολούμαστε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και όχι με διαιτητές και οτιδήποτε άλλο άσχετο».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/04/2019:

 ΔΑΠΠΟΣ (5:00 μ.μ.): ΑΕ Σαντορίνης – ΑΟ Ερμούπολης (ημιτελικός)

ΔΑΠΠΟΣ (7:00 μ.μ.): ΤΑΚ Περιστεριώνας – ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός (ημιτελικός)

 ΣΑΒΒΑΤΟ 06/04/2019:

ΔΑΠΠΟΣ (5:00 μ.μ.): ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

 ΔΑΠΠΟΣ (7:00 μ.μ.): ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

rtgsdggsdfggsd_fb4d7.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares