Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 20:30

Tα «ευχαριστώ» του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”…

Λίγο πριν πέσει η καρό σημαία των εκάστοτε πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, οι διοικούντες τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” δεν ξέχασαν όλους τους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις που βοήθησαν και με επίσημη ανακοίνωση τους κατονομάζει και τους ευχαριστεί.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Μπαίνοντας στη τελική ευθεία και γνωρίζοντας ότι η συμβολή όλων είναι σημαντικότερη από ποτέ, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη Λιανό και το “Hotel Grotta”, τον Βαγγέλη Κατσαρά και το “Almare”, τον Στέλιο Βαθρακοκοίλη και το “Korali Palace Studios” και τον Γιάννη Πολυχρονάκο και το “Polis of Naxos, Boutique Hotel”,για τη συμβολή τους στις διαμονές αθλητών και προπονητών της ομάδας.

To Δ.Σ. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Νίκο Κεραμίδα και το “Στο λαδόχαρτο”, καθώς και τον Κώστα Μαυρογιάννη και το “Maro’s – Μάρω Ταβέρνα Μαγειριό” για τη συνεχόμενη προσφορά τους στην σίτιση αθλητών και προπονητών! Σε αυτό τον τομέα συμβάλλουν και τους ευχαριστούμε γι' αυτό το “Yiasouvlaki”, το “Piperi Meating Point”, το “Kozi Σουβλακερί – Ψητοπωλείο” και το “Metaxi Mas Naxos”

Τέλος, οι ιθύνοντες του συλλόγου της ορεινής Νάξου ευχαριστούν τον Δημήτρη Καρούση και το κατάστημα “Νεκτάριος Καρούσης – Ελαιοχρωματισμοί”, για την χορηγία της τηλεόρασης, την οποία κλήρωσαν στην τελευταία εκδήλωσή τους.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares