Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 23:45

Η ΕΣΚ Κυκλάδων ευχαριστεί την «Blue Star Ferries»

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων ολοκληρώνοντας με επιτυχία τα Final4  αποφάσισε ομόφωνα να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία «Blue Star Ferries»  στο νησί της Πάρου.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες τιμητική βράβευση της »Blue Star Ferries» , από την ΕΣΚ Κυκλάδων για την πολύτιμη και άκρως σημαντική βοήθεια που προσφέρει στα σωματεία των νησιών μας.

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, την εταιρεία »Blue Star Ferries»  για τη χορηγία έκπτωσης στις μετακινήσεις των ομάδων όλη τη χρονιά και την δωρεά των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων των συμμετεχόντων στο Final4 Παίδων «Blue Star Ferries»

Τιμούμε και ευχαριστούμε την »Blue Star Ferries» γιατί  είναι άξιος συμπαραστάτης των παιδιών , άξιος συμπαραστάτης των Κυκλάδων μας , πάντα κοντά μας, πάντα δίπλα μας!!

Στο πρόσωπο του κ Σακέλλη Γιώργου , ο οποίος εκπροσώπησε την εταιρεία , σύσσωμη η μπασκετική οικογένεια ,  ευχαρίστησε για την κατανόηση και την υποστήριξη που παρέχει με την συνέπεια των δρομολογίων της και την εξυπηρέτηση των νησιών μας.

Την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων κ Λώρης Σαλάχας  εκπροσωπώντας επάξια όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares