Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 20:18

Μαριάννα Καλκάνη: Τυχερές που συνεργαζόμαστε με τον κ. Δερμάτη

Αποτελεί μια από τις πιο ελπιδοφόρες Ναξιώτισσες που ανήκουν στον ΑΜΣ Φιλωτίου, η οποία έχει όλο το μέλλον μπροστά της ώστε να δουλέψει και να βελτιωθεί.

Ο λόγος για τον Μαριάννα Καλκάνη που πραγματοποίησε μια αρκετά καλή χρονιά φέτος βοηθώντας την ομάδα της να πετύχει το στόχο που είχε θέσει, να παρουσιάζει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Στην αναμέτρηση με τον ΑΣ Ίου, η Καλκάνη ήταν η κορυφαία για την ομάδα του κ. Δερμάτη, δείχνοντας ωριμότητα στο παιχνίδι της παρά το νεαρό της ηλικίας, με την ίδια μετά το ματς να δηλώνει τα εξής

"Θεωρώ ότι η προσπάθεια που γίνεται στον ΑΜΣ Φιλωτίου στο τμήμα βόλεϊ που ανήκω είναι αξιοπρόσεκτη. Καθημερινά όλες οι αθλήτριες δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και προσπαθούμε για το καλύτερο. Προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του προπονητή στις προπονήσεις και να βελτιωνόμαστε ώστε να αισθανόμαστε οι περισσότερες δικαιωμένες με τον εαυτό μας. Στο πρωτάθλημα δώσαμε το καλύτερο που μπορουσαμε, κάναμε άσχημες αλλά και ενθαρρυντικές εμφανίσεις, όμως το αποτέλεσμα ήταν ότι παρουσιάζαμε βελτίωση.Όσον αφορά τον αγώνα με τον ΑΣ Ίου, πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, δείξαμε ωριμότητα στο παιχνίδι μας και φτάσαμε δίκαια σε μια επικράτηση. Αισθανόμαστε τυχερές που συνεργαζόμαστε με ένα τόσο άξιο και ηθικό άνθρωπο όπως ο Γιώργος Δερμάτης που διαθέτει εμπειρία στο χώρο".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares