Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 20:35

Ο τελικος της 12ης Μαϊου θα δοθεί σε αυτόν που... γυαλίζει περισσότερο το μάτι του!

Θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι δυο -θεωρητικά- καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Και για εμένα όχι θεωρητικά, γιατί πρακτικά, ο Πανναξιακός ήταν ένα σκαλί επάνω από τις υπόλοιπες ομάδες στον 3ο όμιλο έχοντας μέχρι στιγμής αήττητη παρουσία στο πρωτάθλημα.

Όσο δε για την Άνω Μερά, εκεί που ''έκαιγε' η μπάλα, η προσωπικότητα των παικτών της "μίλησε" αφού ούτε στη Σύρο... μάσησε, αλλά ούτε όταν βρέθηκε στην β' φάση σε δύσκολη θέση μετά την ήττα από τον ΑΟ Μυκόνου, όπως έδειξε πέρυσι.

Πανναξιακός ή Άνω Μερά; Άνω Μερά ή Πανναξιακός;

Ο τελικός της 12ης Μαϊου θα γίνει στη Σύρο και θα αναμετρηθεί η ιστορία, και αναφερόμαστε στον Πανναξιακό, απέναντι σε μια ομάδα που... χτίζει χαρακτήρα τα τελευταία χρόνια έχοντας μια -οικονομικά- πανίσχυρη διοίκηση.

Και επειδή σε αυτά τα ματς, οι τακτικές περνούν σε δεύτερη μοίρα, η γνώμη μου είναι ότι θα γίνει ένας κλειστός τελικός με πολλές δυνατές μονομαχίες που, η θέληση, η αγωνιστική πειθαρχία και αυτός που θα εκμεταλλευτεί τα λαθη θα δώσουν το εισιτήριο στην ομάδα εκείνη που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Γ' Εθνική.

Αναφορά σε παίκτες με ποιότητα και προσωπικότητα δεν θα πρέπει να γίνει, αφού λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε τα ρόστερ, όμως είναι δεδομένο ότι οι παίκτες εκείνοι που θα λιγοψυχήσουν δεν έχουν θέση σε αυτό το ματς.

Οπότε, ραντεβού την 12η Μαϊου στην αρένα της Ερμούπολης. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares