Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019 19:26

Παλτόγλου: «Δεν ξέρω εάν θα συνεχίσω»

Αποτέλεσε το πρόσωπο που άλλαξε τη φιλοσοφία του Αιγάλεω σε όλα τα επίπεδα, κάνοντας μια ομάδα πανίσχυρη από την ημέρα που ανέλαβε.

Ο λόγος για την Άρη Παλτόγλου και την οικογένεια του που έχουν προσφέρει ακόμη και τη ψυχή τους για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να επιστρέφει εκεί που αξίζει.

Παρ’ όλα αυτά, η απογοήτευση του προέδρου του «Σίτι» από ανθρώπους που δεν έχουν βοηθήσει ούτε με τα βασικά από την ημέρα που ανέλαβε το σύλλογο είναι εμφανής.

Ο γνωστός επιχειρηματίας παλεύει μόνος του, τα καταφέρνει σχεδόν πάντα, ωστόσο η ανταπόκριση από πλευράς δήμου και γενικότερα από πολλά πρόσωπα δεν είναι αυτή που θα επιθυμούσε.

Ο ίδιος μάλιστα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα λέγοντας: «Εύχομαι καλό μήνα και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι για την επίτευξη του στόχου, όμως το καράβι πήγε πάλι με την καθοδήγηση τη δική μας. Δεν είχαμε τη στήριξη από κανέναν. Δεν ξέρουμε εάν θα συνεχίσουμε, είμαστε απογοητευμένοι γιατί έχουμε προσφέρει πολλά».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares