Παρασκευή, 03 Μαΐου 2019 02:34

Το ευχαριστώ του τιμ μάνατζερ του Πανναξιακού ΑΟΝ, Στάθη Νικολούζου

Η χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τον Πανναξιακό ΑΟΝ και ένας από τους βασικούς συντελεστές αυτής της επιτυχίας ήταν αναμφισβήτητα και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας κ. Στάθης Νικολούζος, ο οποίος μέσω ανακοίνωσης στην προσωπική του σελίδα στο facebook εξέφρασε της ευχαριστίες του.

Όλα τα ωραία τελειώνουν!
Μια απίθανη αγωνιστική σεζόν έφτασε στο τέλος της!
Το προηγούμενο καλοκαίρι κανένας δεν πίστευε ότι ο Πανναξιακός θα έφτανε στον τελικό του πρωταθλήματος. Χρειάστηκε αυτή η ομάδα να κτιστεί με πολύ υπομονή και περισσότερη επιμονή αλλά εκείνο που δεν μπορούσα να φανταστώ ήταν το μεγάλο Πάθος για την Νίκη που επέδειξαν οι αθλήτριες μας και όπως είπα στις ίδιες ήταν οι ‘’ηρωίδες μου’’ συγνώμη για το ‘’μου’’ αλλά όποιος είχε την ευκαιρία να τις συναναστραφεί το ίδιο θα έλεγε!
Οι δηλώσεις της αρχηγού του Ολυμπιακού και της εθνικής Στέλλας Χριστοδούλου είναι ιδιαίτερα τιμητικές και δίνουν την διάσταση αυτής της ομάδας.
‘’Αρχικά θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Πανναξιακό για την όλη πορεία του. Έβγαλε ψυχή στο γήπεδο, δίκαια ήταν στον τελικό και ξεπέρασαν οι αθλήτριες τους εαυτούς τους. Εμείς από την πλευρά μας τους σεβαστήκαμε και μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να μην δείχνει την πραγματική δυναμική του Πανναξιακού. Η ποιότητά του μας οδήγησε εμάς στο να παίξουμε καλύτερα.’’

Έζησα εκπληκτικές στιγμές δίπλα σε φανταστικά κορίτσια που κέρδισαν τον σεβασμό μου αλλά και τον σεβασμό όλου του νησιού! Σε αυτό το νησί έκανα αληθινούς φίλους και πραγματικά ένιωσα σαν να ήμουν στο νησί χρόνια.
Με αυτό το ποστ θα ήθελα να ευχαριστήσω ονομαστικά τους ανθρώπους που μοιράστηκα χαρές, όνειρα και κάποιες λίγες στεναχώριες!
Όλγα, Ξένια, Ειρήνη, Ειρήνη, Νάσια, Ευανθία, Μαριφένια, Παναγιώτα, Αλεξάνδρα, Φραν, Αλεξ, Κεν τον Νίκο, τον Αλέξανδρο, τον Γιώργο, την Σοφία, τον Μπάμπη Ιωσιφίδη (ανήκει και στην παρακάτω λίστα), τον Οδυσσέα ,τον Δημήτρη Καρούση και τον Πρόεδρο Γιώργο Ποντικιάν, ΄΄το ευχαριστώ’’ αποκτάει νόημα προφέροντας τα ονόματά σας!
Όλοι οι παραπάνω αποτέλεσαν τον πυρήνα αυτού που έγινε γνωστό ως blue Family.
Αυτή την οικογένεια την βοήθησαν να σταθεί στα πόδια της μικροί και μεγάλοι χορηγοί που θα αφήσω την ομάδα να τους ευχαριστήσει! Πρέπει να παραμείνουν και να πληθύνουν.
Αλλά πρέπει να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε μερικούς φίλους που μου ομόρφυναν την διαμονή μου στο πανέμορφο νησί!
Γιώργο Γιαννάκη, Αποστόλη Γιαννάκη, Γιώργο Δημητροκάλη, Γρηγόρη Δελημάρη, Χανς Σορώκο, Σίμο Κάρλοβιτς, Γιάννη Μαράκη, Φώτη Μαργαρίτης σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την φιλία σας αλλά και τις ατελείωτες ώρες που περάσαμε συζητώντας!
Ο Πανναξιακός πρέπει να συνεχίσει και την επόμενη ημέρα και το μόνο που χρειάζεται είναι όλο το νησί να αντιληφθεί πόσο τον έχει ανάγκη και να τον στηρίξει ο καθένας με κάθε τρόπο.
Δεν χωράει αυτή η ομάδα μικρούς εγωισμούς αλλά ένα μεγάλο αγκάλιασμα από όλους τους κατοίκους του νησιού!
Το νησί έχει την δική του ομάδα που μπορεί να κάνει όλους τους Ναξιώτες χαρούμενους και περήφανους!
Φτάνει ΌΛΟΙ να σταθούν δίπλα σε αυτή την ομάδα γιατί το αξίζει!
Φεύγω από τις όμορφες Κυκλάδες και συνειδητοποιώ ότι αυτά τα νησιά προσφέρουν πολλά στο Βόλεϊ και έφεραν έναν άνεμο αισιοδοξίας στο άθλημα μας.
Νάξος και Σαντορίνη στις Γυναίκες και η Σύρος στους άντρες έδειξαν ότι τα μποφόρ δεν σταματάνε τα όνειρα των νησιωτών απλά φουσκώνουν τα πανιά της αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο στο αγαπημένο μας άθλημα!
Ελπίζω, θέλω και πιστεύω ότι η επόμενη μέρα θα τα βρει ακόμα δυνατότερα!
ΥΓ1. Προς κορίτσια: Σας Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου ήταν μέγιστη τιμή η συνύπαρξη μαζί σας!
ΥΓ2. Προς αγόρια: ήσασταν όλοι απίθανοι!
ΥΓ3. Προς φίλους και γνωστούς: όποιος δεν έχει επισκεφτεί ακόμα αυτό το νησί πρέπει να το κάνει το ταχύτερο… σε κατακτά με την πρώτη επαφή. Θεϊκή ομορφιά, θετική ενέργεια, άγρια φύση που σε κάνει να ξεχνάς ότι είσαι σε νησί, οι καλύτερες παραλίες του Αιγαίου, μοναδικές αρχαιότητες. Σε οδηγεί στο να το ανακαλύψεις!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares