Σάββατο, 04 Μαΐου 2019 20:12

Μάκης Πούλος: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου"

Την ικανοποίηση του για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ16 εξέφρασε ο προπονητής του ΑΟ Μυκόνου, Μάκης Πούλος, μετά τη νίκη-στα πέναλτι επί του ΑΟ Πάρου με 2-3 (0-0 καν. διάρκεια).

Ο ίδιος μίλησε στο sportcyclades.gr όπου έδωσε συγχαρητήρια στον ΑΟ Πάρου όπως και στους παίκτες του, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα χτυπήσει αύριο τον τελικό γνωρίζοντας ότι έχει δύσκολη αποστολή. 

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

"Ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δυο δυνατές ομάδες. Εμείς χωρίς να έχουμε τις πολλές φάσεις όπως ούτε και ο αντίπαλος πήγαμε το ματς στα πέναλτι. Είχαμε προετοιμαστεί για όλες τις περιπτώσεις και μέσω της ψυχοφθόρου διαδικασίας προκριθήκαμε στον τελικό. Είμαστε ικανοποιημένοι και μόνο που είμαστε στο Final Four, πόσο μάλλον που προκριθήκαμε στον τελικό. Ξέρουμε τη δυσκολία αλλά θα... χτυπήσουμε το ματς. Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που έχει κορμό καλό από πέρυσι και απαρτίζεται με παίκτες που βρίσκονται στην Μικτή οι οποίοι γνωρίζουν το γήπεδο. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την πρόκριση στον τελικό και να ευχηθώ και στον ΑΟ Πάρου συγχαρητήρια και τους εύχομαι καλή συνέχεια". 

Αύριο Κυριακή ο ΑΟ Μυκόνου θα διασταυρώσει τα ξίφη του στον μεγάλο τελικό με τον ΠΑΣ Νάξου. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares