Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 20:41

Και ο σύνδεσμος της Αθήνας στη Σύρο... δίπλα στον Πανναξιακό

Όπως σε κάθε μεγάλη στιγμή του Πανναξιακού, έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αθήνας δεν θα μπορούσε να λείψει από τις εξέδρες του γηπέδου της Ερμούπολης, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στην προσπάθεια που θα καταβάλουν στον τελικό απέναντι στην Άνω Μερά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με ανακοίνωση του ο ΣΦ Πανναξιακού Αθήνας, καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στην μονοήμερη εκδρομή στο νησί των Κυκλάδων:

Ο ''Σύνδεσμος Φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας'' δεν θα μπορούσε να λείπει από μια ακόμα ιστορική στιγμή του μεγαλύτερου συλλόγου στις Κυκλάδες!
Ο Σ.Φ. Πανναξιακού Αθήνας σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας μας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή για τον τελικό Κυπέλλου Κυκλάδων που θα γίνει την Κυριακή 12/5 στην Σύρο.

Αναχώρηση με NISSOS MYKONOS απο Πειραιά 12/5 στις 7:30Επιστροφή με Blue Star 1 από Σύρο 13/5 στις 4:20Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι με -50%
ΠΡΟΑΠΑΙΤΗΣΗ να συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων!
Δήλωση συμμετοχής μέχρι ΠΕΜΠΤΗ 9/5Καλούμε τα μέλη μας και τους χιλιάδες Ναξιώτες τις Αθήνας να έρθουν μαζί μας για μια ακόμη ένδοξη στιγμή του Πανναξιακού μας!Για πολλοστή φορά η ομάδα μας θα παίζει έναν ακόμα αγώνα εντός έδρας όπου και να αγωνίζεται!!Δύναμη σου οι τρελοί οπαδοί σου, μέσα και έξω από το νησί σου!!

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares