Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 00:48

Τα συγχαρητήρια στην Άνω Μερά

Αρκετές ήταν οι ομαδες που εξέδωσαν συγχαρητήριες ανακοινώσεις στην Άνω Μερά που εδώ και μερικές ώρες πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλητή στην ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αναλυτικά:

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα της Άνω Μεράς Μυκόνου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων την αγωνιστική σεζόν 2018 – 2019.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία τη νέα σεζόν στο εθνικό πρωτάθλημα της Football League II όπου η ομάδα σας θα εκπροσωπήσει το νομό μας μαζί με την Θύελλα Καμαρίου και τον Πανθηραϊκό.

ΠΑΣ Νάξου

«Το διοικητικό συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Νάξου, θέλουμε να συγχαρούμε συγχαρούμε το Αθλητικό Σωματείο της Άνω Μεράς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να του ευχηθούμε να έχει καλή πορεία στην Γ΄Εθνική.

Επίσης συγχαίρουμε τον Πανναξιακό Α.Ο. για τη συμμετοχή του στους τελικούς του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Τέλος, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην διοργανώτρια ΕΠΣ Κυκλάδων για την άψογη διοργάνωση του τελικού».

Πανσιφναϊκός

Ο Πανσιφναϊκός Αθλητικός Σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα της ΆΝΩ ΜΕΡΑΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για την άνοδο της στα σαλόνια της Γ Εθνικής . Καλή δύναμη με υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες.

ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους παίχτες, προπονητές, διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο της ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων ,και την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία όπως και στον ΑΟ Πανναξιακό για τη συμμετοχή του στο τελικό.
Το Δ.Σ.

Θύελλα Καμαρίου

Το Δ.Σ. της ομάδας μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα της Άνω Μεράς Μυκόνου για την κατάκτηση του φετινού πρωτσθλήματος ΕΠΣΚ και την καλωσορίζει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Επίσης συγχαίρει τον Α.Ο. Πανναξιακό για την φετινή του πορεία.

Το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο αρχίζει και δυναμώνει και αυτό οφείλεται στην σκληρή δουλειά των ανθρώπων που συμμετέχουν στις ομάδες μας καθώς και στην ΕΠΣΚ που τα τελευταία χρόνια βαδίζει με προσεκτικά και οργανωμένα βήματα.

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους δύο φιναλίστ του πρωταθλήματος και ειδικότερα την ομάδα της Άνω Μέρας για την κατάκτηση αυτού. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας, επίσης συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν στην χθεσινή γιορτή για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

ΑΟ ΣΥΡΟΥ

Ο Α.Ο. Σύρου συγχαίρει την Άνω Μερά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο τίτλος αυτός αποτελεί μια δικαίωση των κόπων και των προσπαθειών διοίκησης, προπονητών και παικτών τής ομάδας της Μυκόνου, στο δυσκολότερο πρωτάθλημα της χώρας μας! Επίσης οφείλουμε να συγχαρούμε και την ομάδα του Πανναξιακού που έφτασε ως τον τελικό, όπως και την ΕΠΣ Κυκλάδων για την άψογη διοργάνωση που έδωσε ιδιαίτερη αίγλη στον θεσμό!

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο συγχαίρει θερμά το Α.Σ. Άνω Μερά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων και την άνοδο στην Γ´ Εθνική Κατηγορία. Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς επιβραβεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Μυκόνου, με την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου. Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στην ομάδα του Πανναξιακος για την φετινή της παρουσία σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα Κυκλάδων και την κατάληψη της δεύτερης θέσης, καθώς και στην Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων για την εξαιρετική διοργάνωση του σημερινού τελικού.

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ

Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Τήνου θα ήθελε να συγχαρεί το Α.Σ.Ανω Μέρα Μυκόνου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Κυκλάδων 2018-19.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

Το διοικητικό συμβούλιο του Παμμηλιακού συγχαίρει την ομάδα της Άνω Μεράς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και τον Πανναξιακό που έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος. 

Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Κυκλάδων για την εξαιρετική διοργάνωση που φρόντισε να διαφημίσει το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares