Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 16:37

Ανω Μερά: Ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στον τελικό του πρωταθλήματος

Τις ευχαριστίες της προς όλους εκείνους που συνέβαλαν στην διεξαγωγή του χθεσινού τελικού μοιράστηκε μέσω ανακοίνωσης η Άνω Μερά.

Η πρωταθλήτρια ομάδα των Κυκλάδων παράλληλα ευχαρίστησε τα πρόσωπα που βοήθησαν υλικά το σύλλογο τη χθεσινή ημέρα και όσους βοήθησαν ώστε να κατακτηθεί το πρωτάθλημα.

Το κειμενο

Μια μέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων και την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου μας νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μας και βοήθησαν στην χθεσινή ημέρα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους ΝΑΖΟ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟ και ΡΗΣΟ ΧΡΗΣΤΟ όπου αφιλοκερδώς μας προσέφεραν το πλοίο DELOS EXPRESS ώστε να μεταφερθούν οι φίλαθλοι και η ομάδα μας από και προς την Σύρο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το ξενοδοχείο DIOGENIS στην Σύρο για την άψογη φιλοξενία της ομάδος μας. Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου βρίσκονταν δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την ξυλοτεχνική Σύρου που μας βοήθησε με την μεταφορά της ομάδας και των φιλάθλων μας με τα πούλμαν εντός Σύρου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το εστιατόριο ΕΛΑΙΩΝ στη Σύρο για την προσφορά και την περιποίηση προς την ομάδα μας με τα πλούσια γεύματά του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το club SUPER PARADISE στη Μύκονο που μας διασκέδασε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της ομάδος στο νησί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κάνοντας δώρο για το κύπελλο ολόκληρη την βραδιά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τα δημοσιογραφικά site που με την δουλεία και την τεχνογνωσία τους ανέβασαν το επίπεδο της διοργάνωσης του τελικού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το Λιμεναρχείο Σύρου, την Αστυνομική διεύθυνση Σύρου καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την συνέπεια και την οργάνωση τους , καθώς συνετέλεσαν ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πριν ,κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Τέλος

Δύο ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ένα προς την ΕΠΣ Κυκλάδων, τον πρόεδρο Κ.ΦΡΕΡΗ και όλους τους συνεργάτες της ένωσης που έδωσαν τα πάντα ώστε να έχουμε έναν φανταστικό τελικό και να μην λείψει τίποτα από την ομάδα μας

Και

Ένα προς αυτόν τον υπέροχο κόσμο που άκουσε το κάλεσμα μας - και ενώ όλοι γνωρίζουμε τους ρυθμούς του νησιού μας- και ήρθε στην Σύρο με κάθε μέσο για να δώσει δύναμη, φωνή και ψυχή στην ομάδα μας…. Και τα κατάφερε γιατί οι σημερινές φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι βοήθησαν τα μέγιστα για να φτάσουμε στο στόχο!!!

Με Τίμη,

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

13-05-2019

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares