Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 02:29

Ένας τελικός ανάλογος της φήμης και της αξίας προορισμού του

Συνέβησαν και τα είδαμε όλα την Κυριακή 12 Μαΐου το απόγευμα στις 18:00, , στο γήπεδο ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ/Ε.Π.Σ.Κ. οπού οι δυο φιναλίστ Κυκλαδίτικες ομάδες ΑΣ Άνω Μερά Μυκόνου και ΑΟ Πανναξιακός της Νάξου φυσικά αγωνιστήκαν με πάθος αλλά και με υψηλό αθλητικό επίπεδο προσφέροντας ένα θέαμα μοναδικό που είχε χρόνια κάτι τέτοιο να δει και να ζήσει η Σύρος.

Όταν λέω τα είχε όλα… ΝΑΙ τα είχε ΟΛΑ.
Κατ αρχάς ένα γήπεδο κατάμεστο. Οι παλιοί λέγανε ότι είχαν από τα χρόνια της Β Εθνικής με τον ΑΟ Σύρου να δουν αυτό το γήπεδο ασφυκτικά γεμάτο.
Είχε τον κόσμο του. Με τα τύμπανα, τα ποδοσφαιρικά συνθήματα, τις δυνατές κροτίδες, τα καπνογόνα, τις φωνές.
Ένα θέαμα που παρέπεμπε σε τελικούς μεγάλους Α Κατηγορίας.
Είχε αγωνία. Πολύ αγωνία ως την τελευταία στιγμή.
Είχε τις «ψιλοφασαρίες» έξω από το γήπεδο …
Με γκολ στην αρχή και στο τέλος της κανονικής διάρκειας του ματς. Στην συνεχεία παράταση και τέλος πέναλτι με τον νικητή να κρίνεται στο τελευταίο πέναλτι.
Είχε ένα διαιτητή από τους καλύτερος επιπέδου Champions League και δικό μας Κυκλαδίτη να κράτα το επίπεδο του αγώνα σε ψηλά επίπεδα. Ευχαριστούμε Στέφανε Κουμπαράκη για την τιμή να σφυρίξεις αυτό το ματς. Το ανέβασες πολύ ψηλά και αυτό συζητήθηκε πολύ δίνοντας σε αυτόν τον τελικό μια πρόσθετη άξια ανωτέρου επιπέδου.
Είχε μια τέλεια διοργάνωση. Για μια ακόμα φορά η ΕΠΣ Κυκλάδων με εμπνευστή και μπροστάρη τον Πρόεδρο Ρενο Φρερη και όλο τον κόσμο του ΔΣ που εργάζεται άπλα με αγάπη και πάθος για το καλύτερο ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ πιο ψηλά.
Τόσο ψηλά που για μια ακόμα φορά ο κόσμος αναρωτήθηκε… «Τι θα κάνετε την επομένη φορά? Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αυτό το στάνταρ που ανεβάσατε?»

Και η απάντηση ήρθε άπλα και αυθόρμητα όπως κάθε φορά που γίνεται αυτή η ερώτηση πλέον στην ΕΠΣ Κυκλάδων.
«Φυσικά και θα το ξεπεράσουμε. Άλλωστε δεν κάναμε τίποτα… Κάναμε αυτό που έπρεπε και ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε για να περάσει όλος ο κόσμος καλά σε μια γιορτή όπως αυτήν.
Ναι ! Τόσο άπλα γίνονται τα όμορφα και αξέχαστα πράγματα. Όταν αυθόρμητα νοιάζεσαι για αυτό που αγαπάς και το κάνεις γιατί το νοιώθεις. Νοιώθεις την υποχρέωση στους ανθρώπους που σε εμπιστεύονται να το προσφέρεις.
Οι φωτογραφίες μου δεν είναι πολλές. Είναι πολύ λίγες αλλά είναι αυτές που δεν θα δείτε να δημοσιεύονται από αυτόν τον τελικό. Ήθελα να δείξω το back stage του τελικού. Αυτό που βλέπει κάποιος από μέσα κάτω από τα φλας και πίσω από τις κάμερες. Τον μόχθο, την αγωνιά την δουλειά των ανθρώπων.
Καλώδια, τεχνολογία, άνθρωποι με την αγωνιά στο πρόσωπο να κάνουν σωστά την δουλειά τους.
Και υπήρχαν και άλλες σκηνές πιο ενδιαφέρουσες αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφία γιατί συμμετείχα σε αυτές.
Ήταν όλα όμορφα.. Ήταν Όλα τέλεια.
Συγχαρητήρια σε όλους.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Παίκτες, διαιτησία. Σώματα ασφάλειας (Αστυνομία πυροσβεστική) Ιατρικό προσωπικό, Παράγοντες των ομάδων, δημοσιογράφους, τεχνικό προσωπικό και πιο πολύ στους φιλάθλους. Ξεχωριστή μνεία στο προσωπικό του γηπέδου που σήκωσε το βάρος όλης της διοργάνωσης.
Δούλεψαν πολύ και σκληρά όλοι τους.
Κυκλαδίτες φίλαθλοι κρατήστε το επίπεδο ψηλά.
Πάμε για ότι επόμενο έρχεται στην συνεχεία.
Με το ίδιο σκεπτικό.
Με διάθεση και καλή πρόθεση να προσφέρουμε το καλύτερο σε κάτι που αγαπάμε και θέλουμε να το δούμε καλύτερο. Ενωμένοι, συναδελφωμένοι, πολιτισμένοι.
Γιατί το «ποδόσφαιρο μπορεί και το κάνει . «ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»
Σε μια από τις πιο δύσκολες περιοχές στον κόσμο
Κυκλάδες … Αυτό είναι το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο...
Παναγιώτης Κουλουμπής
13 Μαΐου 2019
Ερμούπολη Σύρος Κυκλάδες Ελλάδα

60354650_1561995393934781_729590247804895232_o_f9f2c.jpg

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares