Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 22:38

Το ευχαριστώ της ΕΠΣ Κυκλάδων για την διαιτησία του τελικού

Με επιστολή της η ΕΠΣ Κυκλάδων, που είχε αποδέκτες τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον πρόεδρο της ΚΕΔ κ.VitorMeloPereira και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης κ. Γαβριηλίδη, ευχαριστεί για την έγκριση του αιτήματος για τον ορισμό του Στέφανου Κουμπαράκη ως πρώτου διαιτητή του τελικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Επίσης, η ένωση των Κυκλάδων συγχαίρει την ΚΕΔ για το έργο που έχει επιτελέσει στη διαιτησία.

Η ανακοίνωση:

 

Ο Τελικός Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας «BLUE STAR FERRIES» περιόδου 2018-2019 της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ολόψυχα για την αμέριστη συμπαράσταση σας στο έργο που επιτελούμε, στον δυσκολότερο καταγεγραμμένο ποδοσφαιρικό Νομό της Ευρώπης.

Η διαιτησία του κ. Κουμπαράκη Στέφανου (E.Π.Σ. ΘΡΑΚΗΣ), στον οποίο επιτρέψατε τη συμμετοχή στον ανωτέρω αγώνα, καθώς και των βοηθών διαιτητών κ.κ. Αρμακόλα Ισίδωρου, Μουτάφη Αντώνιου & Καλόγερα Αντώνιου (Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ), ήταν άψογη και άφησε άριστες εντυπώσεις.

Σας συγχαίρουμε για το έργο που επιτελείτε γενικότερα στο ευαίσθητο κομμάτι της διαιτησίας και σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία.

Το ποδόσφαιρο για μας στα νησιά είναι Λειτούργημα, Προσφορά, Διέξοδος και πάνω απ’ όλα Ανθρώπινες Σχέσεις.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares