Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 15:15

Η ΕΠΣ Κυκλάδων συγχαίρει και ευχαριστεί τους συντελεστές της φετινής σεζόν

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων θέλησε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους εκείνους που συντέλεσαν στη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων τόσο σε επίπεδο ανδρών όσο και σε επίπεδο υποδομών.

Μάλιστα, ο πρόεδρος ΕΠΣ Κυκλάδων και οι συνεργάτες του όπως αναφέρεται στο κείμενο θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε το ποδόσφαιρο του Νομού μας να γνωρίσει ακόμη περισσότερη ανάπτυξη.

Το κείμενο της ανακοίνωσης.

Κύριοι

Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά τελείωσε στον δυσκολότερο Νομό της Ευρώπης για να «αθληθεί» κάποιος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όσους συνέβαλαν σε αυτό.

Ευχαριστούμε λοιπόν την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και ειδικά τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη Γεώργιο για την συνδιοργάνωση, την προσφορά και την κάλυψη των διανυκτερεύσεων και των επάθλων, στα Τουρνουά των Κ-12 & Κ-14.

Τους Δημάρχους, τις τοπικές Επιτροπές Αθλητισμού και τους εργαζόμενους σε όλα τα γήπεδα-στάδια του Νομού μας, για την άψογη συνεργασία στην διεξαγωγή 460 ποδοσφαιρικών αγώνων, αριθμό ρεκόρ για τα κυκλαδίτικα δεδομένα.

Τους Προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ. των σωματείων μας για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Κυκλάδων και τους Προπονητές για το φιλότιμο έργο που επιτελούν.

Την Ε.Δ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και τους διαιτητές μας, που πραγματικά συνέβαλαν τα μέγιστα για την άρτια και έγκαιρη ολοκλήρωση των Πρωταθλημάτων μας.

Τα Μ.Μ.Ε. που προέβαλαν με κάθε τρόπο τις προσπάθειες του ομορφότερου και συναρπαστικότερου αθλήματος, του «βασιλιά των σπορ».

Τον Ενωσιακό Προπονητή και τους αθλητές των Μικτών μας Ομάδων.

Κυρίως τους αθλητές μας και ειδικά τους νεαρούς για τη συμμετοχή τους στα Πρωταθλήματά μας Ανδρών και υποδομών, τους γονείς, τους συγγενείς και γενικά τους φιλάθλους που παρακολούθησαν όλους αυτούς τους αγώνες.

5 νησιά μοιράστηκαν 6 έπαθλα των διοργανώσεων μας. Αυτό και μόνο δείχνει την τεράστια ποδοσφαιρική ανάπτυξη που συντελείται στα νησιά μας.

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κι εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα σας, για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το αγαπημένο μας άθλημα, το οποίο μας εμπιστευτήκατε και για τα επόμενα 4 χρόνια.

Με Τιμή

ΦΡΕΡΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares