Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 14:08

Θεοδοσιάδης: Με συλλογική προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους μας

Τα τελευταία χρόνια κατόρθωσε να ανεβάσει το επίπεδο του Θρίαμβου Χαϊδαρίου οδηγώντας το σύλλογο σε ανοδικές πορείες.

Κυριως τη χρονιά που προβιβάστηκε στην Α' ΕΠΣΑ, η ομάδα των δυτικών προαστίων επί προεδρίας του έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, όμως δεν τα κατάφερε.

Ο λόγος για το νέο πρόεδρο της Θύελλας Καμαρίου, Μιχάλη Θεοδωσιάδη ο οποίος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως διοικητικός ηγέτης των Σαντορινιών.

Το σχόλιο του στο sportcyclades.gr

Μετά την απόφαση μου να μείνω στη Σαντορίνη για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους, αποφάσισα να είμαι στη διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου. Τα τελευταία χρόνια ήμουν κοντά στη διοίκηση της ομάδας και θεωρώ ότι βοήθησα. Μετά από συζητήσεις που είχαμε μαζί με τους ανθρώπους της Θύελλας με προτάθηκε να βρίσκομαι στη θέση του προέδρου την οποία αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά και τιμή. Θα προσπαθήσω με την εμπειρία μου στη θέση αυτή να έχει η ομάδα καλύτερη θέση και λειτουργία και με συλλογική προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Τέλος καλώ όλους τους Καμαριανούς και τους φιλάθλους της Σαντορίνης να έρθουν κοντά στην ομάδα και να τη στηρίξουν διότι σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares