Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 22:29

ΤΑΚ Περιστεριώνας: Συγχαρητήρια για την παρουσία της γυναικείας ομάδας

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΚ Κυκλάδων, όπου η ΑΕ Σαντορίνης κατέκτησε το πρωτάθλημα και ο Περιστεριώνας την 2η θέση, ο πρόεδρος του Τηνιακού σωματείου, κ. Παναγιώτης Μπουζαλάκος, με ανάρτηση στην σελίδα στο facebook της ομάδας συγχαίρει τις παίκτριες και τον προπονητή της ομάδας του, τον χορηγό, όπως και την πρωταθλήτρια ομάδα.

Διαβάστε την ανάρτηση του:

«Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Γυναικείο τμήμα του Περιστεριώνα ολοκληρώθηκαν.

Η ομάδα μας κατέκτησε τη 2η θέση και αξίζουν πολλά Συγχαρητήρια στον προπονητή μας κ. Παναγιώτη Σιώτη και στα κορίτσια της ομάδας μας.

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε την ομάδα της Α.Ε. Σαντορίνης για την δίκαιη κατάκτηση της 1ης θέσης και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2.

Το νεοσύστατο πρωτάθλημα Γυναικών του νομού μας ήταν το μεγάλο φετινό στοίχημα για τον Περιστεριώνα.

Με τη συμμετοχή μας δόθηκε η ευκαιρία για πρώτη φορά στις μαθήτριες της Β' και Γ' Λυκείου της Τήνου να συνεχίσουν το μπάσκετ σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά παράλληλα και σε παλαιότερες αθλήτριες να ξαναπατήσουν στο παρκέ με τη φανέλα που τόσο αγάπησαν.

Ελπίζουμε και του χρόνου να υπάρχει ξανά συμμετοχή και με περισσότερες αυτή τη φορά ομάδες από τα γειτονικά μας νησιά ώστε το γυναικείο μπάσκετ να συνεχίσει την ύπαρξη του στις Κυκλάδες.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξανά τον κ. Γιάννη Σπανό για τη χορηγία του στις φετινές φανέλες των γυναικών μας».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares