Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 19:04

Ο ΔΑΠΠΟΣ συγχαίρει τις πρωταθλήτριες γυναίκες της ΑΕ Σαντορίνης

Με ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του ο ΔΑΠΠΟΣ, συγχαίρει το τμήμα γυναικών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων και τη συμμετοχή του στους αγώνες μπαράζ γαι την άνοδο στη Α2 Εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, τον προπονητή και τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων και παράλληλα για τη συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου της Α’2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών που θα διεξαχθούν 24-29 Ιουνίου 2019.

Με σωστή καθοδήγηση, σκληρή δουλειά, προσήλωση στο στόχο, άψογη συνεργασία και επαγγελματικό προγραμματισμό καταφέρατε να κάνετε περήφανο κάθε Σαντορινιό φίλαθλο με την επιτυχία σας, αποτελώντας παράλληλα ένα υπέροχο δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που πραγματοποιείται στις ακαδημίες του συλλόγου.

Καλή επιτυχία στη συνέχεια των υποχρεώσεών σας και σας ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας να γυρίσετε με την άνοδο στις «αποσκευές» σας.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares