Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 19:37

Λευτέρης Καραμολέγκος: Θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε τον αγώνα με τον ΑΠΑΣ

Τι κι αν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο; Τι κι αν γνωρίζουν πως ο αντίπαλός του είναι το μεγάλο φαβορί όχι μόνο για τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά και την κατάκτηση του φετινού τίτλου; Οι παίκτες του ΑΟ Ερμούπολης μεταβαίνουν στη Νάξο για τον δεύτερο τελικό του ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων κόντρα στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” με στόχο το καλύτερο δυνατό...

Όπως άλλωστε είπε και ο προπονητής των Συριανών, ο Ανδρέας Μαύρος μετά το πέρας του πρώτου αγώνα: «Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί στη Νάξο». Στο ίδιο μοτίβο και οι παίκτες του… Ένας εξ αυτών, ο Λευτέρης Καραμολέγκος μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά για τη σαββατιάτικη (1/6) αναμέτρηση των δύο ομάδων.

«Μετά το πρώτο μας παιχνίδι στην Σύρο και το αρνητικό αποτέλεσμα, είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στη Νάξο ώστε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό...», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος πλέι μέικερ και πρόσθεσε: «Οι πιθανότητες πλέον είναι συντριπτικά υπέρ της ομάδας του ΑΠΑΣ... Γνωρίζαμε ότι είμαστε το αουτσάιντερ στην σειρά, όμως προσπαθήσαμε πολύ στην έδρα μας αν και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Κατά ένα μέρος, όμως, καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας που ήταν να τους κρατήσουμε σε χαμηλό σκορ. Οπότε στο κομμάτι αυτό υπάρχει ικανοποίηση όταν παίζεις κόντρα σε μια τόσο ποιοτική και έμπειρη ομάδα. Από την άλλη όμως στην επίθεση ήμασταν άστοχοι, νευρικοί κι αυτό μας κόστισε».

Και κατέληξε: «Πλέον πάμε χωρίς άγχος, έχοντας απουσίες για πολλούς και διάφορους λόγους καθώς σαν ερασιτέχνες υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Θα προσπαθήσουμε πάλι να παίξουμε σκληρή άμυνα κι από εκεί και πέρα να ευχαριστηθούμε τον αγώνα και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε...».

60719067_2098290080294110_4459675099913519104_o_fd1c0.jpg

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares