Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 00:12

Κάρλοβιτς: Επιβεβλημένη ανάγκη η παρουσία όλων στην Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού Α.Ο.

Η επόμενη μέρα για τον Πανναξιακό περνάει μέσα από την Γενική Συνέλευση της Τετάρτης 12 Ιουνίου που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου στις 17:00.

Οι συζητήσεις για τον απολογισμό αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσες, όπως και οι αποφάσεις που θα ληφθούν και θα αφορούν ξεκάθαρα στο μέλλον του ιστορικού Πανναξιακού που βρίσκεται πλέον σε ένα σταυροδρόμι εξελίξεων.

Τα νέα πρόσωπα σε αυτή την προσπάθεια αποτελούν αναγκαιότητα, αφού ο Πανναξιακός αποτελεί ένα σωματείο που παραδοσιακά διοικείται από τους ανθρώπους που ανήκουν στις τάξεις του.

Ο Βαγγέλης Κάρλοβιτς, που έπειτα από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, ανέλαβε την προεδρία μέχρι τις εκλογές, είναι αυτό που έχει αναλάβει να αναπτύξει το ενωτικό κλίμα και να συσπειρώσει τους Πανναξιακούς, ώστε η επόμενη μέρα να είναι ελπιδοφόρα και ο σύλλογος να παρουσιαστεί σε υψηλό επίπεδο, πράγμα που θεωρείται επιβεβλημένο.

Με προσωπική του ανακοίνωση - κάλεσμα ο κ. Βαγγέλης Κάρλοβιτς καλεί όλους τους Πανναξιακούς να δώσουν το παρόν σε αυτή τη συνέλευση:

«Σε συνέχεια της από 07.06.2019 πρόσκλησης για διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας και ως Πρόεδρος του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο., αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να υπενθυμίσω και να τονίσω προς όλα τα μέλη του Σωματείου μας ότι η παρουσία σας στη Γενική Συνέλευση που πρόκειται να διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ Νάξου είναι απολύτως επιβεβλημένη για την πορεία της ιστορικής μας ομάδας.

Είναι απολύτως απαραίτητο να συνεχίσουμε την νικηφόρα πορεία μας, κάτι που χωρίς τη δική σας συμμετοχή δεν μπορεί να γίνει. Για το λόγο αυτό Σας προσκαλώ σε μαζική συμμετοχή, ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι να ξεκινήσουμε να γράφουμε τη νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας.

Μαζί θα προχωρήσουμε και θα νικήσουμε».

 

 

Νάξος, 10.06.2019

Για τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο.

Ο Πρόεδρος

Ευάγγελος Κάρλοβιτς

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares