Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 11:33

Ραφαήλ Ζέλο: Να βοηθήσω τη Θύελλα Καμαρίου να πετύχει τους στόχους της

Ο 26χρονος μέσος που τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των Καμαριανών αφού βρέθηκε στη Σαντορίνη έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για να κατέβει στη Σαντορίνη στο τέλος Ιουλίου.

Ο Ζέλο όπου θα συνεργαστεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν με τον Βαγγέλη Χαντέ, προπονητή με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Παλληνιακό, στον Ολυμπιακό Λιοσίων και στον Χαραυγιακό, άνοιξε την καρδιά του στο sportcyclades.gr όπου εξήγησε αρχικά τους λόγους που επέλεξε τη Θύελλα Καμαρίου να είναι η επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του: "Ήρθα σε μια οργανωμένη ομάδα που προσπαθεί να αλλάξει επίπεδο. Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή αυτή. Ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ για να πετύχει το στόχο της η Θύελλα.  Ο τρόπος προσέγγισης με έκανε να πω πιο εύκολα το ναι. Ελπίζ να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία. Θέλω να πω επίσης καλή συνέχεια στην πρώην μου ομάδα τον Παλληνιακό, και να πετύχει τους στόχους της".

Ερωτηθείς εάν έπαιξε ρόλο στην απόφαση του το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Χαντές είναι προπονητής στη Θύελλα, ο "Ράφα" είπε: "Σίγουρα έπαιξε ρόλο αφού μου ανέλυσε το πλάνο όπως και οι Παναγιώτης Σιμιτσής και Μάριος Αργυρίου, πρώην συμπαίκτες μου στον Ιωνικό". 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares