Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 21:28

Δημήτρης Πρόκος: Τα μυαλά μέσα στα κεφάλια, να μην εφησυχαστούμε…

Στους περυσινούς αγώνες του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία παρακολουθούσε τις αναμετρήσεις του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” από τις εξέδρες του κλειστού “Ανδρέας Παπανδρέου” του δήμου Περιστερίου μαζί με τον Ρόμπερτ Σγουρό, τον προπονητή με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων με την φανέλα των Απεραθειτών την σεζόν 2013-2014.

Φέτος, άλλαξαν τα πλάνα του και από θεατής έγινε πρωταγωνιστής… Φορώντας το νούμερο “5” με τη φανέλα των “ορεινών” και με την εμπειρία που διαθέτει επιθυμεί να είναι ένας εξ αυτών που θα χαρίσουν στην ομάδα της Νάξου την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο πρόλογος αυτός των 100 λέξεων, ανήκει στον Δημήτρη Πρόκο. Ο έμπειρος άσος του ΑΠΑΣ ήταν μαζί με τον Γιάννη Γιαννούλη οι πρωταγωνιστές της νίκης επί της ΑΕ Δικαίου το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου που φέρνει τα Φανάρια ένα βήμα από την άνοδο στην Γ’ εθνική.

Ο ίδιος, όμως, πατάει στα πόδια του, κρατάει χαμηλούς τόνους, αφού τόσα χρόνια στα παρκέ έχουν δει πολλά τα μάτια του… Ο Πρόκος μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο “SportCyclades” και στον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά για το ματς με τους πρωταθλητές Δωδεκανήσων και τους επόμενους δύο που ακολουθούν.

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο, αλλά είμαστε πολύ αγχωμένοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόκος και συμπλήρωσε: «Ίσως αυτό να οφείλεται στην πίεση για να ανέβει η ομάδα κατηγορία. Θεωρώ πως η ομάδα είχε δύο πρόσωπα στο ματς. Το πρώτο ημίχρονο ήταν λίγο καλύτερο για εμάς, στο δεύτερο δυσκολευτήκαμε. Παρουσιαζόμαστε πολύ αγχωμένοι, αλλά τελικά η ποιότητα που έχει ο ΑΠΑΣ είναι αυτή κάνει την διαφορά».

Μετά το δύο στα δύο, πόσο κοντά είναι ο στόχος της ανόδου; «Κοντά είμαστε στον στόχο. Θεωρητικά έχουμε παίξει με τις δύο καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να εφησυχαστούμε, να μην χαλαρώσει κανένας και για δύο ακόμη ημέρες πρέπει τα μυαλά να είναι μέσα στα κεφάλια και συγκεντρωμένοι να κάνουμε τη δουλειά μας, να τελειώνουμε και να είμαστε όλοι χαμογελαστοί».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares