Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 01:58

Το ευχαριστώ του Ναύαρχου Βότση στον ΑΜΣ Φιλωτίου

«Μέλι στάζουν» τα λόγια των ανθρώπων του Ναύαρχου Βότση για τη διοργάνωση του Αναπτυξιακού Τουρνουά Βόλεϊ Παγκορασίδων που διοργάνωσαν στη Νάξο, ο ΑΜΣ Φιλωτίου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η ομάδα της Καλαμαριάς, παρουσιάζοντας ένα συγκροτημένο σύνολο γεμάτο ταλέντο κατέκτησε την πρώτη θέση κερδίζοντας στις λεπτομέρειες στον τελικό τον ΑΜΣ Φιλωτίου, όμως με ανακοίνωση της δεν στέκεται στο αγωνιστικό, παρά μόνο στην άψογη φιλοξενία που έτυχαν στο νησί της Νάξου.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

Είναι φορές που λες ότι ο αθλητισμός στην Ελλάδα ζει και αναπνέει χάρις στο μεράκι και την ανιδιοτέλεια κάποιων ανθρώπων. Ε λοιπόν τέτοιοι άνθρωποι μας υποδέχθηκαν και μας φιλοξένησαν στην Νάξο. Ευχαριστούμε θερμά τους παράγοντες του ΑΜΣ Φιλωτίου ''Ο Ζευς'' για την πρόσκληση, και την άψογη φιλοξενία που μας πρόσφεραν στο τουρνουά παγκορασιδων 28-30/6. Κύριε Ιωάννη Ψαρρά και κύρια Σταυρούλα Δεμενοπούλου μας κάνατε να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Κύριε Γιώργο Δερμάτη για άλλη μια φορά δείξατε το ήθος σας και την ευγένεια που σας διακρίνει σαν άνθρωπο και σαν προπονητή, έχετε πολλά να μας διδάξετε ακόμη. Κορυφαία στιγμή του τουρνουά και δείγμα του πολιτισμού σας όταν η κερκίδα των φιλάθλων σας φώναζε ρυθμικά το "Ναύαρχος Βότσης"
Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δώσατε, υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε.
ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares