Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 01:17

Δημήτρης Ηλιόπουλος: Δεν μπορείς να αρνηθείς εύκολα πρόταση της Θύελλας Καμαρίου

Ποδοσφαιριστής της Θύελλας Καμαρίου και με τη βούλα θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Ηλιόπουλος (δείτε εδώ). Ο περσινος πρώτος σκόρερ του Γιούχτα στον 5ο όμιλο συμφώνησε με τους Σαντορινιούς με την ανακοίνωση της μεταγραφής να θεωρείται πλέον θέμα ωρών.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες ο Μακεδόνας μεσοεπιθετικός βρέθηκε στην Σαντορίνη για τις τυπικές λεπτομέρειες και φωτογραφήθηκε δίπλα στον γενικό γραμματέα της ομάδας, Βαγγέλης Φουστέρη φορώντας το συλλεκτικό κασκόλ της ομάδας.

Αφού γνώρισε αρκετά πρόσωπα από τη διοίκηση αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, η ιστοσελίδα μας εξασφάλισε αποκλειστικά τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή.

Το σχόλιο του για τη μετακίνηση του στους Καμαριανούς: 

"Δεν μου πήρε πολύ χρόνο να αποφασίσω την ομάδα που θα επιλέξω, αφού οι άνθρωποι με προσέγγισαν με τέτοιο τρόπο που δεν μου άφησαν δεύτερη επιλογή. Εύχομαι να έχουμε υγεία πανω από όλα. Ο στόχος μας είναι να παίζουμε κάθε Κυριακή για την νίκη και ότι έρθει είναι καλοδεχουμενο. Προσωπικός μου στόχος είναι να δικαιώσω την διοίκηση και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκαν αλλά και τον μάνατζερ μου Ανάσταση Πιφέα".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares