Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 12:37

Το ευχαριστώ του ΠΑΣ Νάξου σε ''BLUE STAR FERRIES'' και ''HELLENIC SEAWAYS''

Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν 2018-2019, ο ΠΑΣ Νάξου, έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (Κ14 και Κ16) στα αναπτυξιακά, στέλνει το ευχαριστώ της στις εταιρίες ''BLUE STAR FERRIES'' και ''HELLENIC SEAWAYS'' για τις ευκολίες και την εξυπηρέτηση που παρείχαν στα αγωνιστικά τμήματα και τα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει:

Μία ακόμη αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της για το σωματείο μας και όλοι εμείς στον ΠΑΣ Νάξου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως την εταιρία ''ATTICA GROUP'' που για ακόμη μία χρονιά συνέβαλλε τα μέγιστα στην ασφαλή, έγκαιρη και άνετη μετακίνηση των αποστολών μας προς όλους τους προορισμούς.

Ευχαριστούμε επίσης τα πληρώματα των πλοίων  της ''BLUE STAR FERRIES'' και το πρακτορείο της Νάξου ''ZAS TRAVEL'' όπως και της ''HELLENIC SEAWAYS'' και το πρακτορείο ''NAXOS TOURS'' για την άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία των αθλητών μας που στην πλειοψηφία τους είναι μικρά παιδιά.

Πραγματικά πιστεύουμε ότι οι ακτοπλοϊκές εταιρίες έχουν αγκαλιάσει τον Κυκλαδίτικο αθλητισμό και είναι αρωγοί των προσπαθειών που κάνουν οι σύλλογοι, πράγμα αποδεικνύεται κάθε σαββατοκύριακο κατά τους χειμερινούς μήνες.

Εκ του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΣ Νάξου 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares