Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 23:11

Βαγγέλης Γατσέλος: Να βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι στις Μικτές

Κάτοχος του διπλώματος UEFA B’ και με πολύ όρεξη για δουλειά ο Βαγγέλης Γατσέλος μπαίνει στην προπονητική μέσω των Μικτών μας ομάδων, καθώς εδώ και λίγη ώρα του ανακοινώθηκε ότι επιλέχθηκε να είναι ο ένας από τους δύο προπονητές που θα απαρτίζουν το τεχνικό τιμ των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της ΕΠΣΚ.

Ο Βαγγέλης Γατσέλος θα αναλάβει την νεοσύστατη Μικτή ομάδα Κ12, ενώ θα επιβλέπει ποδοσφαιριστές από τα νησιά των Νότιων Κυκλάδων, Πάρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη.

«Η ενασχόληση μου στην προπονητική ήθελα να ξεκινήσει από της μικρές ηλικίες και η αλήθεια είναι ότι, ήταν αυτό που το ήθελα πάρα πολύ», είπε ο Βαγγέλης Γατσέλος μιλώντας στο sportcyclades.gr , λίγο μετά τη συμφωνία του με την Ένωση των Κυκλάδων.

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΕΠΣ Κυκλάδων που μου έδωσαν την ευκαιρία και ειδικά τον πρόεδρο που με προσέγγισε με πολύ ωραίο τρόπο δίνοντας μου να καταλάβω πόσο σημαντικό είναι γι αυτόν το κομμάτι των Μικτών ομάδων», συμπλήρωσε ο νεαρός κόουτς.

Ο Βαγγέλης Γατσέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο έργο του προκατόχου του, Γιώργου Μοστυράτου, τονίζοντας:

«Με την ευκαιρία θέλω να συγχαρώ τον Γιώργο Μοστράτο γι αυτά που έχει πετύχει και το επίπεδο που έχει φτάσει τις ομάδες… κανένας δεν μπορεί αν παραβλέψει την επιτυχία και το έργο του. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις ομάδες σε αυτό το επίπεδο και αν μπορούμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι και να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares