Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019 01:42

Στο Καμάρι όποιος περνάει θα… ματώνει!

Στη Θύελλα Καμαρίου σήμερα ξεκίνησαν τα δύσκολα. Και λέμε δύσκολο όχι μόνο διότι θα... χυθεί «αίμα» και ιδρώτας από τους ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χαντέ, αλλά επειδή θα πρέπει να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών.

Λάθη φέτος δεν συγχωρούνται με τη διοίκηση να δείχνει πιο ώριμη κάνοντας μεγάλες υπερβάσεις για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Θύελλα ήταν η ομάδα που στόχευε όχι εκείνη αλλά οι ποδοσφαιριστές να πάνε σε αυτήν.

Πλέον έχει αποκτήσει brand name, αλλά θα κάνει μεγάλο λάθος αυτός που θα δει την ομάδα ως ένα «καλό μαγαζί γωνία».

Στόχος είναι ο πρωταθλητισμός παρότι δεν τον λέει κανείς στο Καμάρι. Άλλωστε όταν φέρνεις στην ομάδα σου παίκτες όπως οι Παπαζαχαρίας και Καραλής που κατέκτησαν πρωταλθήματα, και προσδίδεις ποιότητα με τους Παναγιώτη Τσιουλο, Δημήτρη Ηλιόπουλο, Ραφαήλ Ζέλο, Θεολόγο Τουγουντζόγλου, Αλεξη Αρκούδα, Βαγγέλη Παπαγγελή, Νίκα Μτσεντλισβίλι, Γιώργο Γεωργιάδη, Γιάννη Καμπεράι και Γκέραντ Μπουσάι, τότε δείχνεις ότι δεν θες να παραμείνεις στην κατηγορία αλλά να στείλεις μήνυμα ότι έχεις αλλάξει επίπεδο.

Όλα αυτά τα ονόματα ήρθαν στη Σαντορίνη διότι οι Κώστας Ρούσσος και Παναγιώτης Σκαφτούρος μαζί με την υπόλοιπη διοίκηση έπαιξαν καταλυτικό ρόλο, κάνοντας μεγάλες κινήσεις και σπαταλώντας αρκετές ώρες προσωπικού χρόνου για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα.

Εμείς παρακολουθούμε προσεκτικά τις κινήσεις της ομάδας του Καμαρίου και το μόνο σίγουρο είναι ένα... Στο Καμάρι όποιος περνάει θα… ματώνει.

IMG_0115uiyutyre_de35d.jpg

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares