Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 22:31

Παναγιώτης Αχείμαστος: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με εκείνους της Άνω Μεράς»

Στην Άνω Μερά οι μεταγραφές συνεχίζονται καθημερινά παρότι βαδίζουμε στα μέσα του Αυγούστου.

Ο Νίκος Κωτσοβός είχε προαναγγείλει την ενίσχυση της ομάδας με τη διοίκηση να επιβεβαιώνει τον Έλληνα προπονητή. Τελευταίο απόκτημα των Μυκονιατών ακούει στο όνομα, Παναγιώτης Αχείμαστος. Ο πολυθεσίτης άσος που αγωνίζεται τόσο σαν ακραίος μπακ, όσο και σαν στόπερ και αμυντικός χαφ πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ' Εθνική με τον Κρόνο Αργυράδων και είναι έτοιμος να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα και να γνωρίσει νέες επιτυχίες. Έχοντας βαρύ βιογραφικό μετρώντας περισσότερες από 40 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League, ο πρώην άσος του Τηλυκράτη, Παναιγιάλειου, Φωστήρα, Χαλκίδας, Πιερικού και Ιάλυσου μίλησε για τους λόγους που είπε το ναι στους Κυκλαδίτες.

Αναλυτικά, το σχόλιο του: "Ο τρόπος που με προσέγγισε και ο προπονητής και η διοίκηση με κέρδισε και έδειξαν από την πρώτη επαφή που κάναμε ποσό με ήθελαν στην ομάδα και έτσι δεν δυσκολεύτηκα να απαντήσω θετικά. Βεβαια με ενδιέφεραν και οι στόχοι της ομάδας γιατί όπως ξέρετε προέρχομαι από μια πολύ επιτυχημένη σεζον με την κατακτηση του πρωταθλήματος με τον Κρόνο Αργυραδων και με την 2 καλύτερη άμυνα σε όλη την Γ εθνική (138 ομάδες). Οπότε με ενδιέφεραν οι στόχοι της ομάδας γιατί δεν θα πήγαινα σε μια ομάδα που δεν θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει αλλά στην προκειμένη περίπτωση οι στόχοι της ομάδα συμβαδίζουν με τους δικούς μου και δεν είναι άλλοι από το να τερματίσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα γιατί σε ένα τοσο δυνατό όμιλο μόνο για πρωταθλητισμό μπορεις να πας".

Στη συνέχεια, ο ακραίος μπακ αναφέρθηκε στις προσωπικές του φιλοδοξίες λέγοντας: "Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες δεν είναι αλλες από το να τερματίσουμε όπως σας είπα όσο το δυνατόν υψηλότερα και δεν διστάζω να πω να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα. Για αυτό ήρθα και στην Άνω Μέρα που έχει δείξει με τους παίχτες που έχει ήδη πάρει ότι κάτι καλό γίνεται. Μεσα από τους στόχους και την επιτυχία της ομάδας εκπληρώνονται και οι δικές μου φιλοδοξίες'.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares