Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 15:28

Χρήστος Φωκάς: Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως όλα τα άλλα

Ο ΑΟ Πάγου ξεκινά την προετοιμασία του την Δευτέρα 26 Αυγούστου, έχοντας θέσει ήδη το πλαίσιο που θα κινηθεί, αλλά και στον στόχο που αρχικά δεν θα είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Χρήστος Φωκάς που παραμένει για δεύτερη σεζόν στον πάγκο της ανδρικής ομάδας, φέτος ανέλαβε ακόμα ένα σημαντικό πόστο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι εκείνος που θα καθοδηγεί τεχνικά και την ομάδα Κ16 του συλλόγου, που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, πράγμα που θα συμβεί και με την Κ14.

Ο νεαρός τεχνικός, σήμερα έμαθε και τον αντίπαλο του στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων, που θα είναι ο ΑΟ Σύρου. Ο στόχος του συλλόγου, είναι να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο Κύπελλο, ενώ το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί ένα ερωτηματικό για τον ίδιο, αφού όπως τόνισε στο sportcyclades.gr, γνωρίζει τη δομή της δικής του ομάδας, αλλά όχι του αντιπάλου που θα εμφανιστεί με πολλά νέα πρόσωπα:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα τοπικό ντέρμπι. Εμείς δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα φέτος, καθώς θα έχουμε την ίδια δομή» ήταν τα πρώτα λόγια του Χρήστου Φωκά, που συνέχισε, λέγοντας: «Το ερωτηματικό της αναμέτρησης είναι το πως θα εμφανιστεί ΑΟ Σύρου, αφού έχουν αλλάξει αρκετοί παίκτες στο ρόστερ του... εμείς θα πάμε για το καλύτερο και ο στόχος μας είναι ότι να φτάσουμε όσο το δυνατό μακρύτερα στον θεσμό. Θα αντιμετωπίσουμε το ματς, όπως έναν αγώνα πρωταθλήματος»

Όσο αφορά τον σχεδιασμό και την προετοιμασία της ομάδας του, ο Χρήστος Φωκάς είπε:

«Η προετοιμασία μας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 26 Αυγούστου. Σίγουρα θα κινηθούμε στο ίδιο πλάνο με πέρυσι, δηλαδή να αγωνίζονται παιδιά μικρότερης ηλικίας, αφού και 3-4 παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα θα είναι κάτω των 20. Επίσης σκοπεύουμε να  προωθήσουμε 5-6 παιδιά από την Κ16 και αν τους δώσουμε την ευκαιρία να ενταχθούν στην ομάδα. Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου... να αγωνίζονται τα παιδιά και να το ευχαριστιούνται».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares