Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 02:01

Κωνσταντόπουλος: "Δύσκολη η αποστολή μας στο Κυπελλο"

Παρά τη δυσκολία της αποστολής που έχει η ομάδα του με δεδομένο ότι κληρώθηκε με τον Πανναξιακό στο Κύπελλο ΕΠΣ Κυκλάδων, ο προπονητής του ΑΟ Πύργου, Αλέξης Κωνσταντόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το ματς.


Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο ίδιος όπου και τόνισε: "Η κλήρωση του Κυπέλλου είναι πάρα πολύ δύσκολα αφού βρέθηκε στον όμιλο μας μια πάρα πολύ καλή ομάδα και εκ των φαβορί για το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ' Εθνική".

Ερωτηθείς για τους στόχους του πρωταθλήματος, ο ίδιος τόνισε: "Όσον αφορά το πρωτάθλημα αγωνιστικός στόχος για εμάς παραμένει η γρήγορη και μαθηματική σωτηρία και να παίξουμε όσο πιο όμορφο ποδόσφαιρο μπορούμε χωρίς σκοπιμότητες. Σε αυτό που δινουμε μεγάλη σημασία και προτεραιότητα είναι η συνεχής ανάπτυξη της ομάδας μας σε οργανωτικό επίπεδο και η διατήρηση ενός οικογενειακού κλίματος που επικρατεί στο κλαμπ. Άλλωστε οι παίκτες που αποκτήθηκαν εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές είναι και άψογοι χαρακτήρες. Όσον αφορά το φαβορί για το πρωτάθλημα και την άνοδο θεωρώ ότι φαβορί είναι οι Πανναξιακός, Μύκονος και ΑΟ Σύρου".

Για το μεταγραφικό κομμάτι, ο Κωνσταντόπουλος είπε: Μεταγραφικά έχουμε κλείσει αφήνοντας ανοιχτό ένα παράθυρο μόνο σε κάτι εξαιρετικό το οποίο θα συνδυάζει ποδοσφαιρική ποιότητα και άψογο χαρακτήρα.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares