Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 10:58

Μιχάλης Πολυτάρχου: Με δουλειά, πίστη και πάθος θα φτάσει ψηλά ο αδερφός μου

Είναι ο νούμερο ένα καλαθοσφαιριστής που εκπροσωπεί επάξια τον τόπο καταγωγής του. Τη Νάξο. Οι ηγετικές του ικανότητες με την εκάστοτε ομάδα που αγωνίζεται είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές. Για αυτό άλλωστε σχεδόν κάθε καλοκαίρι αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς συλλόγους που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Μπορεί να μην έχει βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά το διαζύγιο με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ωστόσο ο ίδιος συνεχίζει την σκληρή δουλειά, προκειμένου να είναι έτοιμος στη νέα πρόκληση της καριέρας του. Όπως είναι ηλίου φαεινότερον, αναφερόμαστε στον Μιχάλη Πολυτάρχου.

220741_7dd1a.jpg

Ο “Τσίου” όπως τον αποκαλούν οι πολύ καλοί του φίλοι στο νησί της Αριάδνης λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του αδερφού του Βασίλη Καραγιάννη στον πρωταθλητή Κυκλάδων ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”  μίλησε στο “SportCyclades” για τον νεαρό άσο και μόνο περήφανος νιώθει για εκείνον.

polytarrr_0_21aa6.jpg

Άλλωστε οι δυο τους έχουν προπονηθεί ουκ ολίγες φορές μαζί στο ΔΑΚ Νάξου τα καλοκαίρια, με πρόσφατο παράδειγμα το βίντεο που κοινοποίησε πρόσφατα ο Πολυτάρχου σκοράροντας 21 (!) τρίποντα και είχε ως …βοηθό τον Βασίλη.

«Είναι ένα παιδί που τα δίνει όλα στην προπόνηση, κάνει αυτό που αγαπάει με πάθος και ενέργεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος γκαρντ στον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά και πρόσθεσε: «Έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Κάθε ημέρα πρέπει να δουλεύει και περισσότερο για να βελτιώνεται. Άλλωστε, με τη δουλειά κάθε μέρα βελτιώνεσαι. Πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες να φτάσει τον στόχο που θα βάλει εκείνος. Μόνο εκείνος ξέρει που θα φτάσει και τι στόχους μπορεί να βάλει. Από μικρός ό,τι στόχο και να έβαζε τον πετύχαινε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό γιατί αγαπάει αυτό που κάνει».

Όσο για τα κλειδιά της επιτυχίας; «Μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά, με δουλειά, πίστη και πάθος. Του εύχομαι υγεία και κάθε ημέρα να προσπαθεί να είναι καλύτερος από το χθες».

Και κατέληξε: «Θα είμαι δίπλα του πάντα όπως είναι και αυτός όλα τα χρόνια που κάνουμε μαζί προπόνηση και με βοηθάει 100%».

865d5f6e4521d831ede34814ea3efbd0_XL_4de94.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares