Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 00:52

ΑΟ Πύργου: Στην Α΄κατηγορία, αλλά η δυσφορία παραμένει

Μετά την δυσφορία που είχαν εκφράσει μέσω του sportcyclades.gr οι άνθρωποι του ΑΟ πύργου προχώρησαν σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ, όπου αποφασίστηκε η συμμετοχή της ομάδας στην Α΄ Κατηγορία, όμως με την πικρία τους σχετικά με τις αλλαγές που έγινες στις ηλικίες των «μικρών» να παραμένει.

Η απόφαση τους έγινε γνωστή μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η διοίκηση και αναφέρει τα όσα αποφασίστηκαν, ενώ στο ίδιο κείμενο εύχεται μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά:

«Η ομάδα μας μετά το έκτακτο συμβούλιο που έγινε αποφάσισε την παραμονή της στην Α κατηγορία Κυκλάδων σεβόμενη την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν τα μέλη της διοίκησης, τους παίκτες, το τεχνικό τιμ, αλλά και την μικρή ιστορία που έχει, εκφράζοντας όμως για άλλη μια φορά την δυσφορία της για την αλλαγή των ηλικιακών κριτηρίων τελευταία στιγμή και υπενθυμίζοντας ότι στο συμβούλιο που έγινε στην Σαντορίνη είχε αποφασιστεί να αγωνιστούν 2000 (μικροί) κάτι με το όποιο κάναμε τον σχεδιασμό μας..

Στην επίσημη προκήρυξη άλλαξε σε 2001 (χωρίς να αντιδράσουμε) και τελευταία στιγμή έγινε 1999 εξυπηρετώντας έναν αριθμό ομάδων.

Ανεξαρτήτως στόχων που έχει η κάθε ομάδα ο σχεδιασμός είναι πολύ σημαντικός και δεν μπορεί να γίνει ή να αλλάξει τελευταία στιγμή και σε αυτό το κομμάτι δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία.

Να υπενθυμίσουμε ότι το σωματείο μας στήριξε ανοικτέ τον κύριο Φρέρη και την παράταξη του και θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλο αυτό είναι ένα τυχαίο γεγονός και ότι όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει ουτοσώστε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό και δίκαιο πρωτάθλημα αντάξιο των ομάδων που το αποτελούν..

Να ευχηθούμε υγεία σε όλα τα σωματεία και καλή επιτυχία…».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares