Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 13:45

Απάντηση του ΔΑΠΠΟΣ σε Λάβα Εμπορείου

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ΔΑΠΠΟΣ αφού πρώτα προτρέπει τους δημοσιογράφους των Κυκλαδίτικων μέσων να αξιολογούν μια είδηση πρώτα πριν την δημοσιεύσουν στη συνέχεια απαντάει στην ανακοίνωση της Λάβας Εμπορείου περί ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Το δελτίο τύπου

Κύριοι των Μ.Μ.Ε. η δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι απλά να αναρτά ανακοινώσεις αλλά να διασταυρώνει τα γεγονότα, να αξιολογεί και έπειτα ελεύθερα να τα δημοσιοποιεί. Παρακαλώ λοιπόν έπειτα από την ανακοίνωση που δημοσιοποιήσατε και μερικοί βαφτίσατε ως μάθημα υπευθυνότητας, να παραθέσετε προς κρίση του φίλαθλου κόσμου τα έγγραφα και την επικοινωνία που είχε η διοίκηση της Λάβας με το Δ.Σ. του Οργανισμού εκθέτοντας μας το πρόβλημα καθώς στην ανακοίνωση της αναφέρει « όλο το προηγούμενο έτος έχουμε εκφράσει την δυσαρέσκεια μας για τους κινδύνους του γηπέδου στους αρμόδιους φορείς».

Προς αποκατάσταση της αλήθειας η διοίκηση της Λάβας ουδέποτε μας έχει γνωστοποιήσει το παραμικρό πρόβλημα για το γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, όπως και δεν μας ενημέρωσε ως όφειλε ότι προτίθεται για την φετινή αγωνιστική χρονιά να κάνει χρήση του γηπέδου. Αντιθέτως ενημερωθήκαμε, ή αλλιώς λάβαμε ένα μάθημα υπευθυνότητας από τα εσάς. Δεν είναι δυνατόν να μην έχει γνώση ο Οργανισμός στην αρμοδιότητα του οποίου είναι η χρήση του γηπέδου και να μην έχει ενημερωθεί έστω τηλεφωνικά ότι μια ομάδα του νησιού προτίθεται να κάνει χρήση του αθλητικού χώρου. Αρχικά όφειλε να αιτηθεί για τη χρήση και να ενημερώσει ποιος θα είναι ο πιστοποιημένος προπονητής των ακαδημιών. Έχουμε ως διοίκηση σταθεί όλο αυτό το διάστημα μακριά από παιχνίδια εντυπωσιασμού όμως κάποιοι το έχουν εκλάβει ως αδυναμία νομίζοντας πως θα πουλήσουν εκδούλευση ή θα εξυπηρετήσουν κάποια άλλη πολιτική σκοπιμότητα; Δίχως λόγο γιατί οι σχέσεις της απερχόμενης με την νέα διοίκηση είναι σε άριστο επίπεδο επικοινωνίας.

Σας γνωρίζουμε λοιπόν ότι με το αρ. πρωτ. 777/2015 - 14/12/2015 έγγραφο του Οργανισμού, ζητήσαμε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Θήρας να προβούν σε έλεγχο και να πιστοποιήσουν την καταλληλότητα των αθλητικών χώρων. Επανήλθαμε με το αριθμ πρωτ. 1.115/2017 -02/11/2017 έγγραφο μας, αιτούμενοι την κατηγοριοποίηση και αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού. Τέλος και με το αρ. πρωτ. 775/2019 -12/08/2019 αιτηθήκαμε εκ νέου και υπερθεματίσαμε πως είναι απαραίτητο να γίνουν οι πρέπουσες ενέργειες και οι απαραίτητοι έλεγχοι από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και να μας κοινοποιηθούν τα αποτελέσματα του ελέγχου προκειμένου να είμαστε ενήμεροι για την ορθή χρήση και τα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χώροι άθλησης. Η υπηρεσία του Δήμου καθώς γνωρίζουμε έχει ξεκινήσει τον έλεγχο τον αθλητικών εγκαταστάσεων και αναμένουμε ενημέρωση.

Όλα τα παραπάνω καθώς και οι συντηρήσεις των γηπέδων στο μέτρο του δυνατού όλο αυτό το διάστημα αποδεικνύουν ότι ο Οργανισμός ενδιαφέρεται για να την ασφάλεια των αθλούμενων. Καλό είναι να φέρεται στο φως τα έγγραφα που ενημερώνουν την διοίκηση του Οργανισμού και να ζητήσετε από τους αρμόδιους του σωματείου να σας τα προσκομίσουν. Τα υπόλοιπα μαθήματα είναι προς λαϊκή κατανάλωση…

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares