Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 17:08

Νέα τοποθέτηση της Λάβας για το γήπεδο του Αγίου Γεωργίου

Με νέα ανακοίνωση της η Λάβα Εμπορείου επανέρχεται στο θέμα του γηπέδου του Αγίου Γεωργίου, όπου χαιρετίζουν την πρωτοβουλία των Μανόλη Ορφανού και του Βασίλη Αλαφούζου, που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις και ως μέλη της επόμενης δημοτικής αρχής να εγγυηθούν για την άμεση αποκατάσταση των φθορών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δελτίο τύπου 10 Σεπτεμβρίου 2019

Διαβάζοντας τις τελευταίες ανακοινώσεις απο την πλευρά του Δαππος σχετικά για τις εγκαταστάσεις των γηπέδων πραγματικά λυπούμαστε που δικαιωνόμαστε.
Το ΔΣ της ομάδας μας μακρυά απο οποιεσδήποτε σκοπιμότητες μας ενδιαφέρει μόνο η πρόοδο και η άθληση των παιδιών μας ,αγωνιούμε για το αυριο ,θυσιάσαμε όλο αυτό το διάστημα πολλά πράγματα λαμβάνοντας δύσκολες αποφάσεις με σκοπό να ξεκινήσουμε απο την αρχή βάζοντας σε καινούργιες βάσεις τον συλλόγο μας με σκοπό να στηρίζεται και αναδεικνύει αθλητές και παιδιά απο τις ακαδημίες μας .
Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένο διπλωματούχο προπονητή με μεγάλες παρουσίες σε εθνικές κατηγορίες και με εναν αψεγάδιαστο χαρακτήρα ετσι ωςτε να ειναι κοντά στα παιδιά και τους γονείς .
Πονταραμε στο οτι ενα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας μας , του χωριού μας ,το γήπεδο μας θα γινόταν η ανακατασκευή παραχωρώντας το στο Δήμο μας ετσι ωςτε ολοι οι αθλητές μας και Οχι μόνο να έβρισκαν εναν χώρο για να αθλούνται .
Δυστυχώς μεχρι σήμερα παρα τις προσπαθειες μας και τις υποσχεσεις που λάβαμε δυστυχώς δεν εχει προχωρήσει τίποτα
Δεν τα παρατήσαμε ποτε και κρατήσαμε την Ακαδημία μας φθάνοντας ακομη και τα 110 παιδιά απο 5 έως 17 χρόνων εγγεγραμμένα τα οποία αθλούνται σε ενα γήπεδο 5*5 ,φθάσαμε ομως στο σημείο να μην μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ούτε αυτό λόγο πολλών ελλείψεων .
Με μεγαλη μας χαρά μετά την αυτοψία μας και την απόφαση να αναβάλλουμε την έναρξη της ακαδημιας μας επικοινώνησε μαζί μας αμεσα ο κ Ορφανός Μανωλης με τον κ Βασιλη Αλαφούζο (επόμενη διοίκηση του ΔΑΠΠΟΣ) ωστε να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του γηπέδου πράγμα το οποίο έγινε την επόμενη ημέρα και τους ευχαριστουμε για την άμεση ανταπόκριση τους παρουσία του υπευθύνου της ακαδημιας και αντιπροέδρου της ομάδας κ Μιχάλη Βάλβη .
Συμφωνήθηκε εκατερωθεν οτι οι εγκαταστάσεις ειναι ακατάλληλες και οτι τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουν στην άμεση επιδιόρθωση όλων των προβλημάτων του γηπέδου στον Άγιο Γεώργιο Θηρας ετσι ωστε να ειναι ασφαλές ως προς την χρήση του .
Εμείς θελουμε να τονίσουμε οτι θα ειμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια που σκοπό θα εχει την βελτίωση και αναβάθμιση του αθλητισμού στο χωριό μας κυνηγώντας μεχρι τέλους αυτό που δικαιούμαστε και μας ανήκει , την ανακατασκευή του γηπέδου μας.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ

Τι έχει προηγηθεί:

Αυτοψία του συνδυασμού ''Τώρα'' στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου

Ρίχνει το μπαλάκι στον Δήμο Θήρας για τους αθλητικούς χώρους ο ΔΑΠΠΟΣ

Αιχμηρή απάντηση της Λάβας στον ΔΑΠΠΟΣ: "Λυπούμαστε για την εμπιστοσύνη που σας δείξαμε"

Απάντηση του ΔΑΠΠΟΣ σε Λάβα Εμπορείου

Αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου η έναρξη της ακαδημίας της Λάβας Εμπορείου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares